Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday, Sunday Children of Empire


  [News] Star Empire a anunţat că Lee Hoo (Junyoung) din trupa ZE:A nu va mai promova şi nu va mai posta pe reţelele sociale

  Distribuiti

  WitchMedusa WildCat
  ♔ Members
  ♔ Members

  Mesaje : 187
  Varsta : 24
  Localizare : Ploiesti
  Data de inscriere : 17/09/2013
  Stare de spirit : Hocus pocus!

  [News] Star Empire a anunţat că Lee Hoo (Junyoung) din trupa ZE:A nu va mai promova şi nu va mai posta pe reţelele sociale

  Mesaj  WitchMedusa WildCat la data de Vin Aug 19, 2016 6:24 pm

  [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

  În ciuda asigurărilor oferite de Lee Hoo (Junyoung) din trupa ZE:A, Star Entertainment a declarat că idolul va înceta pentru o perioadă să participe în activităţile de promovare împreună cu trupa şi va înceta de asemenea comunicarea cu fanii prin intermediul reţelelor de socializare.

  Într-o declaraţie oficială postată pe site-ul fan cafe-ului ZE:A la 21 octombrie, Star Empire a început să-şi ceară scuze pentru problemele care s-au ivit recent în legătură cu Lee Hoo, ZE:A şi liderul Star Empire Shin Joo Hak. În continuare, declaraţia a încercat să explice neînţelegerile şi zvonurile asociate cu aparentele conflicte.

  Declaraţia:

  „Motivul postărilor lui Moon Joon Young pe Twitter şi diferenţele de opinie dintre agenţie şi idol sunt probleme obişnuite ale companiilor. Cum au lucrat pentru Star Empire pentru ultimii zece ani, Lee Hoo şi ceilalţi membri ZE:A au încercat să meargă mai departe cu optimism şi s-au întâlnit personal cu liderul pentru a ajunge la un compromis. Dar, având în vedere faptul că se apropiau întâlnirile cu fanii japonezi în Osaka, Tokyo (12 septembrie) şi a avut loc rănirea lui Taeheon în urma meciului MMA, agenţia nu a putut să se îngrijească rapid de rănile lui, iar nemulţumirea membrilor a crescut. Ei au decis că nu vor mai putea comunica cu agenţia, iar Lee Hoo a preluat cuvântul în numele membrilor trupei şi a postat pe Twitter în speranţa de a găsi un mod de a primi un tratament mai bun din partea agenţiei. Nu a fost un mod înţelept pentru a rezolva problemele, dar din perspectiva lui Lee Hoo, a fost ceva ce el trebuia să o facă. Star Empire îşi asumă responsabilitatea pentru această problemă.

  După data de 21 septembrie, o postare apologetică pe Twitter a explicat că neînţelegerile şi conflictele au fost soluţionate, iar membrii şi liderul agenţiei au descoperit soluţii adecvate pentru dispariţia conflictelor, dar şi adevărul despre distribuirea veniturilor, drepturile şi bunăstarea idolilor agenţiei. Lee Hoo şi-a cerut scuze printr-o postare pe Twitter pentru a fi cauzat îngrijorări şi a promis că se va răscumpăra prin susţinerea unor spectacole bune. Dar, apoi Lee Hoo postează pe Twitter că spusele lui reprezintă mai mult opinia agenţiei şi nu a sa. Agenţia consideră că publicul nu trebuie tulburat mai mult decât deja a fost din cauza problemelor interne. Dar, din cauza acestei situaţii nou-apărute, neînţelegerile publicului legate de Lee Hoo au crescut, şi cum Lee Hoo a postat din nou declaraţii contradictorii pe Twitter, sentimentele negative ale publicului au crescut. Neînţelegerile agenţiei l-au rănit pe Lee Hoo şi au declanşat apariţia unor conflicte între el şi fani, ceea ce compania regretă. O singură zi nu a fost capabilă să soluţioneze plângerile şi nedreptatea care s-au adunat pe parcursul a zece ani şi o sută patruzeci de caractere (pe Twitter) nu sunt îndeajuns pentru a prezenta zece ani de neînţelegeri şi situaţii.

  Am creat un nou sistem care va include opinia membrilor ZE:A, inclusiv pe cea a lui Lee Hoo, dar şi opinia liderului agenţiei, Shin Joo Hak... Lee Hoo se gândeşte la câte griji le-a provocat fanilor săi iubitori şi publicului în ultima lună şi plănuieşte să lucreze şi mai mult pentru a fi mai bun. Pentru a-şi realiza planurile, Lee Hoo va înceta temporar toate postările pe reţelele de socializare, şi vă cerem să-l aşteptaţi pe Lee Hoo să revină cu o nouă imagine. A postat şi ultimele sale cuvinte înainte de a se retrage, cerând fanilor să-i încurajeze pe ceilalţi opt membri ZE:A. În viitor, Star Empire va avea o legătură mutuală şi continuă cu artiştii săi prin intermediul unor discuţii sincere. Dorim să le prezentăm fanilor o imagine bună şi vom încerca să nu mai avem o astfel de problemă în viitor.”

  Lee Hoo a postat pe Twitter despre problemele pe care se pare că le-a avut ZE:A cu Star Empire. Cea mai recentă postare includea o numărătoare inversă. Ce credeţi despre noua situaţie?

  Sursa: Allkpop
  Trad. ro.: WitchMedusa.Empiro

  452777888 452777888 452777888

  [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

  Star Empire Entertainment declară că Moon Junyoung din trupa ZE:A va înceta toate activităţile

  Moon Junyoung din ZE:A, de asemenea cunoscut sub numele de Lee Hoo a surprins publicul luna trecută când a utilizat Twitter-ul pentru a-şi exprima problemele legate de agenţia sa, Star Empire Entertainment. Acum Star Empire Entertainment a anunţat care este declaraţia lor asupra acestei probleme.

  Acum o săptămână, Moon Junyoung a postat o poză pe Twitter cu o numărătoare inversă şi dovada venitului său, provocând reacţii controversate în rândul publicului. Acum toate activităţile lui pe reţelele de socializare au fost suspendate şi la 21 octombrie, Star Empire Entertainment a publicat declaraţia lor pe fan cafe-ul trupei ZE:A.

  Această declaraţie vine după un schimb de riposte şi propuneri de soluţionări între trupa ZE:A şi Star Empire Entertainment. Declaraţia oficială este următoarea:

  „Bună ziua. Acesta este declaraţia Star Empire.

  Postăm acest mesaj pentru a explica neînţelegerile care au avut loc între liderul trupei ZE:A Moon Junyoung şi preşedintele Shin Ju Hak de luna trecută. Înainte de toate, am dori să ne cerem scuze oamenilor care au oferit sprijin trupei ZE:A în timpul evenimentelor care s-au petrecut în ultima lună între Moon Junyoung din trupa ZE:A, membrii şi preşedintele Shin Ju Hak. De asemenea, am dori să vă oferim adevărata versiune a întâmplărilor petrecute între Junyoung şi Star Empire Entertainment.

  Credem că motivele care l-au îndemnat pe Moon Junyoung să posteze direct pe Twitter şi discordia dintre o agenţie şi artiştii săi nu este ceva cu care se confruntă numai o agenţie. Aflându-se sub egida agenţiei Star Empire Entertainment de zece ani, Moon Junyoung şi membrii trupei ZE:A au avut întâlniri directe cu preşedintele pentru a putea alege calea cea mai bună şi pentru a ajunge la un consens. Dar, odată cu apropierea datelor de întâlnire cu fanii japonezi din Osaka şi Tokyo de pe 12 septembrie şi după oferirea unor tratamente imediate şi insuficiente pentru rănile suferite de Kim Taehyun după luptele MMA, îngrijorările membrilor au crescut simţitor. Considerând că nu mai avea rost să comunice direct cu agenţia, liderul Moon Junyoung a vorbit în numele membrilor trupei şi a apelat la Twitter pentru a informa publicul şi pentru a primi sprijinul lor în încercarea de a fi trataţi mai bine. Nu a fost o hotărâre înţeleaptă, dar pentru Junyoung era singura opţiune. Star Empire Entertainment a realizat că numai ea este responsabilă pentru această problemă.

  Ziua de după 12 septembrie, în legătură cu postarea de pe Twitter în care se menţiona că neînţelegerile au fost soluţionate, membrii trupei ZE:A şi preşedintele s-au întâlnit în persoană şi au vorbit despre neînţelegerile, adevăratele lor venituri, drepturile şi beneficiile aparţinând unei agenţii şi artiştilor săi, am fost capabili să ajungem la un consens. Aşadar, Junyoung a postat pe Twitter un mesaj în care spunea că îşi cere scuze pentru îngrijorarea provocată publicului şi a promis că se va revanşa prin concertele pe care le va susţine pe scenă. Dar, după ziua de 21 septembrie, Junyoung a postat pe Twitter un mesaj în care explica că acea postare reprezenta mai degrabă perspectiva agenţiei decât perspectiva lui. În privinţa acestei probleme interne, agenţia consideră că nu trebuie să mai provocăm confuzie în rândul publicului şi netizens. Dar, rezultatul postării lui Moon Junyoung a fost creşterea neînţelegerilor şi confuziei şi odată cu exprimarea din nou pe Twitter, resentimentul publicului a crescut. Regretăm că această eroare în judecată a agenţiei l-a rănit din nou pe Junyoung şi că a provocat neînţelegeri în rândul fanilor. O zi nu a fost de ajuns pentru a vindeca zece ani de nemulţumiri şi nedreptate şi 140 de caractere nu sunt de ajuns pentru a explica cei zece ani de greutăţi.

  Planuri de viitor. Actualul lider ZE:A, Moon Junyoung, membrii trupei şi preşedintele Shin Ju Hak au creat un sistem care va lua în considerare opiniile membrilor şi ne cerem scuze pentru îngrijorările pe care aceată problemă le-a creat. Moon Junyoung se gândeşte la ce a provocat şi îşi cere scuze publicului şi fanilor care l-au sprijinit în ultima lună şi va munci mult pentru a performa bine pe scenă în viitor. De dragul acestor planuri de viitor, Moon Junyoung va înceta toate activităţile şi comunicările pe reţelele de socializare pentru moment, aşa că vă rugăm să aşteptaţi ca un Moon Junyoung schimbat în bine să se întoarcă. În plus, el vă roagă să-i susţineţi pe ceilalţi opt membri ai trupei. De acum înainte, Star Empire Entertainment va avea discuţii sincere cu artiştii săi şi împreună vor continua să lucreze pentru a arăta fanilor o imagine cool şi ne vom da silinţa pentru ca o asemenea situaţie să nu mai apară.”

  Sursa: Koreaboo
  Trad. ro.: WitchMedusa.Empiro


   Acum este: Mar Ian 17, 2017 2:46 pm