Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday, Sunday Children of Empire


  [News] Star Empire anunta absenta lui Junyoung din activitatile grupului si ofera detalii in legatura cu controversa din ultima luna

  Distribuiţi
  avatar
  WitchMedusa WildCat
  ♔ Members
  ♔ Members

  Mesaje : 234
  Varsta : 25
  Localizare : Ploiesti
  Data de inscriere : 17/09/2013
  Stare de spirit : Hocus pocus!

  [News] Star Empire anunta absenta lui Junyoung din activitatile grupului si ofera detalii in legatura cu controversa din ultima luna

  Mesaj  WitchMedusa WildCat la data de Mier Oct 22, 2014 2:39 am

  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

  Star Empire, agentia de promovare a grupului ZE:A a postat astazi un comunicat pe diferite retele SNS: cea a liderului Moon Junyoung, dar si paginile oficiale ale grupului. In acest comunicat au anuntat absenta liderului din activitatile grupului si explica problema recenta a grupului ZE:A. Moon Junyoung a incercat de asemenea sa explice situatia si sa se si scuze pentru problema pe care a iscat-o.
  In comunicat, Star Empire se scuza pentru problema aparuta si explica situatia creata intre Moon Junyoung si agentie. Pentru a revela adevarul, agentia a considerat ca este necesar sa posteze acest comunicat. In mesajul oficial, agentia explica ca Mooon Junyoung, ceilalti membri ZE:A si Shin Joo Hak au discutat si au negociat viitorul trupei si al agentiei. Dar, intr-o zi inainte de intalnirile cu fanii din Osaka si Tokyo (12 septembrie) Taeheon nu a primit un tratament eficient pentru ranile dobandite in urma luptei de arte martiale. In aceasta zi, nemultumirile membrilor ZE:A au crescut si Moon Junyoung a decis ca comunicarea nu mai putea sa rezolve problemele avute cu agentia. Asadar, in pozitia de reprezentant al trupei ZE:A, Moon Junyoung a decis sa apeleze la puterea fanilor si a publicului si a facut cunoscuta problema pe contul lui de Twitter. Desi, nu era o solutie inteleapta, fiind liderul trupei nu a avut de ales. Pentru situatia creata, Star Empire isi asuma intreaga responsabilitate. In continuare, agentia explica ca membrii ZE:A si CEO-ul au ajuns la un consens in legatura cu impartirea profitului, dar si in legatura cu drepturile si bunastarea tuturor artistilor din agentie. Dar, postarea de a doua zi (21 septembrie) in care s-a anuntat gasirea unei solutii a reflectat mai degraba pozitia agentiei si nu cea a lui Junyoung. Agentia dorea de fapt sa reduca confuzia publicului, dar in urma acestei postari au aparut pareri gresite in legatura cu rolul lui Junyoung si intentiile lui. Junyoung a incercat sa nege falsele acuzatii, dar aversiunea publicului a crescut. Inca o data, agentia regreta ca din cauza judecatii ei gresite, Junyoung a fost jignit, iar neintelegerile fanilor au crescut. Agentia declara: "O singura zi a fost prea scurta pentru a putea redresa resentimentele adunate in 10 ani si 140 de cuvinte au fost prea putine pentru a putea descrie efortul si povestea a 10 ani."
  In ultimul paragraf, Star Empire a anuntat ca Moon Junyoung se va retrage temporar din viata publica, nu va mai posta pe retelele SNS si nu va mai participa in emisiuni. Liderul ZE:A ia o pauza pentru a reflecta asupra necazurilor pe care le-a pricinuit fanilor si publicului si va lucra pentru a arata in viitor o latura mai buna. Agentia le cere tuturor sa astepte cu nerabdare intoarcerea lui Junyoung.
  In plus, agentia confirma un nou sistem de activitate pentru artisti alcatuit dupa ascultarea indicatiilor lor si isi cere scuze in numele personalului Star Empire. Star Empire promite ca in viitor sa le ofere fanilor toate cele bune printr-o comunicare sincera cu artistii si insistand asupra unei situatii in care toti sunt multumiti. De asemenea promite sa lucreze asiduu pentru ca o astfel de situatie sa nu se mai intample in viitor. Au semnat: "Din partea noastra-Star Empire, ZE:A, directorilor si personalului."
  Moon Junyoung a scris personal pe fan cafe-ul grupului. El a zis: "Ultima luna a fost agitata precum o furtuna. Imi cer scuza ca v-am ingrijorat. V-am citit mesajele cu : in urma postarilor mele. Si eu am fost afectat atunci. Dar nu am stiut cum sa comunic cu publicul. Asa ca deocamdata, agentia mi-a recomandat sa ma retrag din activitatile mele. Imi cer scuze celor carora le-am produs intristare." Junyoung a continuat: "Datorita sprijinului vostru pot sa indur. Va multumesc. Va voi recompensa cu cea mai buna muzica. Va rog sa ne sprijiniti pana ma intorc."
  Un reprezentant al agentiei a declarat pentru Star News ca Moon Junyoung isi petrece timpul cand acasa, cand la apartamentul trupei. Star Empire ii asigura pe fani ca acest lucru nu este un semn al retragerii lui din grup. Este posibil ca discutiile pentru revenirea albumului ZE:A sa inceapa anul viitor, dupa ce membrii trupei vor termina cu activitatile individuale.

  Sursa: soompi
  Trad. ro: WitchMedusa.Empiro


   Acum este: Mier Iun 20, 2018 2:02 pm