Children Of Empire

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday, Sunday Children of Empire

[TRANS] [INTERVIEW] ZE:A - 1000 Days Soaring Into the Sun 10h0j2d

2 participanți

[TRANS] [INTERVIEW] ZE:A - 1000 Days Soaring Into the Sun

M.Junyoungro
    M.Junyoungro
    Group:리더❤

Varsta : 32
    Localizare : Empire
    Data de inscriere : 27/09/2010
    Stare de spirit : Like a PHEONIX

123 [TRANS] [INTERVIEW] ZE:A - 1000 Days Soaring Into the Sun

Mesaj  M.Junyoungro Lun Oct 15, 2012 5:53 am

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
    Membri ZE:A Kevin (sus stanga), Kwang Hee (al doilea stanga), Hyung Sik (al doilea dreapta), Hee Cheol (dreapta), Tae Hun (jos stanga), Min Woo (al doilea stanga), Siwan (mijloc), Dong Jun (al doilea dreapta) and Jun Young (dreapta)poze pentru imagine coperta ultimului lor single, "Phoenix", aparut pe 27 August, 2012[Star Empire Entertainment]

"Ca un Phoenix Aprinde aripile mistuitoare ,Ca un Phoenix Incalzeste inima puternica.Poti sa’l simti in acest oras Deseara,Te vom prinde , prinde, prinde cu ardoarea focului"

ZE:A, de asemenea cunosuti ca "Children of Empire," au fost _____ pozitia lor ca stelele idoli prin intermediul a patru single-uri, două albume de studio si doua single Japoneze. Mi-a luat 1000 de zile să fie în cazul în care acestea sunt cu "noua culori diferite din nouă membri diferite."

Băietii nu mai sunt perceputi ca rookies aici, dar ei încă insistă că ei au mai mult de a prezenta si mai multe locuri la rock.

Kstar10 stat de vorba cu cei opt membri ambitiosi Kevin, Kwang Hee, Hyung Sik, Hee Cheol, Tae Heon, Min Woo, Siwan si Dong Jun, in camera lor de asteptare la spectacol de muzică live Mnet "M! CountDown" pe 27 September.

Membru din ZE:A Jun Young pune costunul negru pe un umar pentru imaginea copertei,ultimul lor single "Phoenix", aparut pe August 27, 2012. [Star Empire Entertainment]

Q Cum vă simtiti despre obtinerea gata pentru performana televizată finală a "Phoenix"?
    Dong Jun:Simt ca ceva lipseste. Noi am promovat albumul nostru pentru aproximativ trei luni de la "Aftermath" la "Phoenix",si se simte ca vom avea o urma pentru efectuarea trei-patru zile pe săptămână. Punerea toate aceste activităti la capăt dintr-o dată va fi ciudat.

Min Woo: Intotdeauna m-am simt trist înainte de ultimul spectacol. Scopul nostru promotional pentru acest album este de a face oamenii să stie mai bine prin noi "SPECTACULAR." Dar am fost la centimetri distantă de atingerea obiectivului initial.În timp ce pregătirea pentru următoarea înregistrare, cred că ar trebui să vinenim cu idei mai mult pentru a umple în părtile lipsă.Noi concerte vine, cea mai mare parte în Asia, cât mai curând ____ activitătile pentru "Phoenix".Deoarece K-pop este un astfel de lucru mare, chiar acum,ajungem destul de ocupati cu activitătile de peste mări atunci când terminam cu cele locale. Dong Jun, Siwan si Kwang Hee sunt ocupati cu propiul lor program.

Q Este JunYoung primit înapoi la tur de la pauza temporara din cauza loviduri glezna lui?
    Dong Jun: E posibil să se alăture concert.
    Hyung Sik: El este mult mai bine ,dar inca nu se simte sa danseze. El a folosit pentru a merge o pereche de cârje, dar acum el are nevoie doar de o carja.

Membrul ZE:A Kevin poarta ornamente metalice în jurul umărrului pentru fotografia de pe copertă a ultimului lor single"Phoenix", aparut pe August 27, 2012. [Star Empire Entertainment]

Care membru merge cel mai bine cu "Phoenix"?
    Hyung Sik: Multi oameni spun ca Kevin este cel care devine cel mai reliefat.Ei spun ca el arata bine si hot.

Dong Jun: Intregul concept de peste "Phoenix" este literalmente facut doar pentru Kevin.El a primit o parte în care el ar putea arăta senzualitatea lui si abilităti de canto, în același timp.Adăugarea de faptul că, el a avut o proportie de a cânta în ton.El este mama mea din memrbi de asemenea (rade)

Kevin a fost la casting în coreeană muzical "Love Song Gwanghwamun" deschidere in Japonia. Hyung Sik ce sfaturi i-ai da de când ai fost deja pe scena muzicala pentru "Temptation of Wolves"?

Hyung Sik: Să-ti spun adevărul, că este primul si singurul muzical care l-am jucat in viata mea. (rade) stii, am literalmente practicat la moarte. Deoarece toti ceilalti membri ai distributie sunt actori,Am avut de a practica mult mai mult decât o fac.Sfatul meu este aceasta: o practica la moarte.

Dong Jun: Kevin a făcut unele actori în musicaluri, când a fost în Australia,asa ca el nu va avea probleme . Eu nu fac griji pentru el, la toate.
    Voi a-ti mentionat mai devreme la emisiuni TV că sunteti pe cale de a găsi culoarea proprie.Crede-ti ca ai gasit?
    Kevin: Inca ne mai uitam dupa culoare. (rade) Din debut nostru piesa "Mazeltov" la cele mai recente tonuri "Phoenix", "Aftereffect" sunt piese care ne-au făcut mai aproape de publicul larg.O mulțime de fani, de asemenea, de-a lungul noastre canta la tonul de la evenimente sau concerte,întrucât cântecele noastre în ultimile au fost un pic cam greu să cânte.Deci, este atribuirea noastră de a aduce mai multe melodii cum ar fi "aftereffect."As vrea să coloreze imaginea grupului cu melodiile de genul asta.

Membru ZE:A Dong Jun isi pune amortizor de zgomot în jurul gâtului său pentru imagine copertei ultimului lor single "Phoenix", aparut pe August 27, 2012. [Star Empire Entertainment]
    Cei mai multi dintre membrii ZE:A sunt pe Twitter, dar Dongjun si Kevin nu sunt. Există vreun motiv special pentru care nu o fac?
    Hyung Sik: Pun pariu că este o chestiune de deficit, cum ar fi "Nu voi face ceea ce fac toți ceilalți."

Dong Jun: Da partial, dar eu sunt mai atent cu ea, deoarece cineva mi-a spus odată că e usor de a face o greseală atunci când devin prea emotional asupra SNS. Deci, eu prefer official fan cafe la Twitter.

Kevin: Deoarece ceilalti membri sunt atât online, Nu-mi găsesc un motiv pentru care ar trebui să o fac. Eu pot folosi Twitter-ul lui Hyung Sik de a posta ceva. În cazul în care vine o vreme când mă simt ca am nevoie de unul, voi face contul meu pe Twitter.

Pentru membrii care folosesc Twitter, va amintiti orice posturi speciale sau mesaje care v-au înveselit? Ce simtiti când te mentionat cu aceste mesaje?
    Min Woo: Mai presus de toate, Apreciez interesul fanilor nostri în mică alimentare vom posta pe Twitter. Chiar și atunci când am tweet ceva ocazional, acestea se referă mereu despre ea si imi spun să ma înveselesc. Asta chiar ne ajută foarte mult.Ma face sa ma simt eu nu sunt singur, ci atât de mulți oameni se uita la mine acolo.
    Dacă nu avem asta,vom fi doar pozitia acasă, fără nici o sursă de inspiratie sau după sentimnetul de muncă .Noi verificam de multe ori un comentariu la ale comunitătii de muzică online,dar că va fi singurul mijloc de a comunica cu fanii, dacă nu a existat nici Twitter.Site-ul ne permite interactiona usor si rapid.Îmi place că pot verifica raspunsurile fanilor imediat dupa concert, asa că am putea să fi constienti de modul în care s-au simtit si ce fel de cântece le-au plăcut. De aceea sunt online.

ZE:A Membru Kwang Hee pune o bluză neagră pentru imaginea coperta ultimului lor single, "Phoenix",care a iesit pe August 27, 2012. [Star Empire Entertainment]

Care membru a văzut cea mai mare creștere în toate categoriile - voce, dans, umor - fata de debutul tău?
    Kevin: Noi nu putem bate pe Kwanghee in umor.Noi recunoastem că Kwang Hee devine spoturi peste tot pe unde merge si alte celebrităti mai mari il adorăm foarte mult.

Hee Cheol: E ca si cum, indiferent de cât de bine ne face pe talk-show TV, jocul este de peste o dată pe Kwanghee deschide gura. Stii, el este "vedeta" de la televizor prezintat aceste zile.Chiar si prietenii mei ma uit la "We Got Married."

Cand te simti bine la a fi o celebritate?
    Hee Cheol:E atunci când părintii mei se simt mândri de mine. Când membrii familiei noastre uita la TV împreună si eu sunt pe ea,Eu pot vedea că sunt foarte fericiti.
    Kevin: Ceea ce mă inspiră cel mai mult si mă face fericit este atunci când am cânta în fata multor fani si ascultat numele meu plângând.De fapt, asta e cea mai mare motivație pentru cântăreți.Asa că simt că ar trebui să fac cel mai bun pentru slujba mea.

ZE:A member Hee Cheol isi pune accesorii îndrăznete pentru imaginea coperta ultimului lor single, "Phoenix", aparut pe August 27, 2012. [Star Empire Entertainment]

Din 100, cum ați evalua cariera grupului de muzică până acum?
    Kevin: 90 puncte.

Hee Cheol: 30 puncte. Odată ce am devenit un cantaret mi-am dat seama că este un drum lung de parcurs. de aceea eu nu pot da numerele mari.

Ultimele comentarii?
    Kevin:Promovarea noatra locala este terminata dar am vizitat China, pentru prima dată, cu câteva zile în urmă si acum intentionam să lansam mai multe activităti acolo, inclusiv concerte si showcase.Am, de asemenea, de gând să ajungă în alte tări,deoarece există încă o multime de fani noștri care nu ne-am întâlnit. Va rugam sa asteptati pentru muzica noastră mai bună si performantele ..

source: http://www.kstar10.com/view.htm?idxno=2012100423315078066
    trans ro: M.Junyongro@empireromania

Zeze
    Zeze
    Groupe:Translator ☆

Varsta : 31
    Localizare : ZE:A's Empire
    Data de inscriere : 20/06/2012
    Stare de spirit : ~ ☆STAR EMPIRE☆ ~

123 Re: [TRANS] [INTERVIEW] ZE:A - 1000 Days Soaring Into the Sun

Mesaj  Zeze Sam Oct 20, 2012 2:30 am

deci vor sa aiba cate o culoare de membru?? thinking
    M.Junyoungro
    M.Junyoungro

Mesaj  M.Junyoungro Sam Oct 20, 2012 2:36 am

eu am inteles..ca o culoare pentru trupa...ca ei nu au..
    am vazut la unele concerte ca aveau verde..acum nu stiu

*oricum ei nu au o culoarea... acum nu stiu daca si-au ales una
    Zeze
    Zeze

Mesaj  Zeze Sam Oct 20, 2012 2:38 am

stiu si eu de verde big grin
    dar inainte de aftermath parca era alta culoare thinking
    M.Junyoungro
    M.Junyoungro

Mesaj  M.Junyoungro Sam Oct 20, 2012 2:41 am

eu aveam impresia ca-i gri.. ca la dream team erau in gri.. de cand au participat si pana in prezent..da poate nu era culoarea aia.. thinking I Don\'t Know
    Zeze
    Zeze

Mesaj  Zeze Sam Oct 20, 2012 2:45 am

pai cand am cautat pentru prima oara despre ei gasisem ca culoare era ceva cu auriu parca I Don\'t Know
    sa-si aleaga mai repede culoare sa vad care e culoare mea preferata noua rolling on the floor rolling on the floor
    M.Junyoungro
    M.Junyoungro

Mesaj  M.Junyoungro Sam Oct 20, 2012 2:59 am

cu sau fara culoare.. tot imi place ZE:A love struck love struck
    da numai de asta nu au ei acum timp sa se ocupe..lasa culoarea si sa revina mai repede oppa Day Dreaming Day Dreaming
    Zeze
    Zeze

Mesaj  Zeze Sam Oct 20, 2012 4:30 pm

da ai dreptate Puppy Dog Eyes Puppy Dog Eyes

Continut sponsorizat