Children Of Empire

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday, Sunday Children of Empire

[TRANS] K-Rush vol.5: A peek into ZE:A’s home!! An interview recalling ZE:A’s daily life.  10h0j2d

2 participanți

[TRANS] K-Rush vol.5: A peek into ZE:A’s home!! An interview recalling ZE:A’s daily life.

M.Junyoungro
    M.Junyoungro
    Group:리더❤

Varsta : 32
    Localizare : Empire
    Data de inscriere : 27/09/2010
    Stare de spirit : Like a PHEONIX

[TRANS] K-Rush vol.5: A peek into ZE:A’s home!! An interview recalling ZE:A’s daily life.  Empty [TRANS] K-Rush vol.5: A peek into ZE:A’s home!! An interview recalling ZE:A’s daily life.

Mesaj  M.Junyoungro Mar Aug 07, 2012 7:45 pm

HyungSik: Înainte, am trăit împreună cu toti noua, la acest moment, suntem impartiti în echipe de fratele mai mare (JunYoung, Kevin, KwangHee, Siwan) si echipa tanara (TaeHeon, HeeCheol, MinWoo, HyungSik, DongJun). Dacă eu sunt pentru a explica modul în care viaţa noastră de zi cu zi , primul lucru este ... (rade)

DongJun: Eu sunt primul care se trezeste!

HyungSik: DongJun, cel mai mic, se trezeşte primul. Dupaia eu, apoi MinWoo, TaeHeon si HeeCheol. Ne spalam fetele noastre şi ne pregătim pentru a merge la muncă.Dar, din moment ce eu iau mai mult timp pentru a fi gata, Sunt mereu ultimu; pentru a termina .......

DongJun: Asta e pentru ca el e inalt!

HyungSik: Asta nu are nimic de-a face cu ea! (rade) Este nevoie de mine mult timp pentru a decide ce voi purta. Ceilalţi membri decid ce vor purta maine înainte de a merge la culcare. Eu merg doar la culcare şi doar începe îngrijorătoare despre hainele mele atunci când mă trezesc în dimineaţa.

MinWoo: Cand suntem toti gata plecam la lucru! Asta îmi aminteşte, vom pleca acasă fara sa manancam micul dejun. In loc de a manca micul dejun, ne petrecem timpul mai degrabă sa dormim.(rade) Dar, asa nu vom mai avea energie, daca nu vom lua micul dejun,vom cumpara mancare pe drum spre lucru

HyungSik: Cand vom ajunge la vestiar, primul lucru ce facem este sa bem bautura energizanta!Pentru ca suntem foarte obosii in timpul activitatilor,bem, de asemenea, sa ne umplem

DongJun: Dupa ce am facut si machiaj nostru, incep repetitiile.Cand sunt peste repetitii, ne petrecem tot restul de timp in sala noastra,dar eu joc cu fundamental în jurul valorii de HyungSik. Tragerea farse .(rade)

HyungSik: Este pentru ca suntem de aceeaşi varsta.

DongJun: Dar, chiar inainte de performanţa noastra incepem sa ne concentram in mod corespunzator pe noi insine si sa intram pe scena. Cand performanţa noastra se termina, vom merge toit sa manancam împreuna.

Kevin: Noi tot spunem ce vrem sa manancam, apoi ne vom juca cu hartie - piatra - foarfece pentru a decide ce vom manca. Uneori fac mancare pentru toata lumea. Eu sunt singura persoana care stie sa gateasca, dar curatam impreuna.

DongJun: Cand terminam de mancat mergem acasa din nou, primul lucru pe care putem face este sa facem un duş!

Kevin: In trecut, ne-am decis, de asemenea, ordinea de intrare dus cu -hârtie - piatra- foarfece,dar acum cine vrea sa intre primul sa intre.

DongJun: Exceptie HyungSik, toti vrem sa intram primii.

HyungSik: Cand ajung acasa, Imediat ma duc la calculator sa ma joc

DongJun: El se intoarce la calculator si peste 5 minute el se joaca.Restul dintre noi merg la culcare, după ce am terminat de facut duş.(rade)

KwangHee: Apropo, în trecut, am folosit pentru a intra în duş în perechi. JunYoung, Kevin si Taeheon folosesc baia separat, dar HyungSik si MinWoo, HeeCheol si DongJun ,eu si Siwan intram la dus impreuna.

Siwan: Asta e atât de nostalgic.Dupa ce terminam dusu mergem imediat in pat.

source: sohmariku.tumblr.com
    transro:M.Junyoungro
    Zeze
    Zeze
    Groupe:Translator ☆
    Groupe:Translator ☆

Varsta : 31
    Localizare : ZE:A's Empire
    Data de inscriere : 20/06/2012
    Stare de spirit : ~ ☆STAR EMPIRE☆ ~

[TRANS] K-Rush vol.5: A peek into ZE:A’s home!! An interview recalling ZE:A’s daily life.  Empty Re: [TRANS] K-Rush vol.5: A peek into ZE:A’s home!! An interview recalling ZE:A’s daily life.

Mesaj  Zeze Mar Aug 07, 2012 8:56 pm

Hyungsik ce ne asemanam rolling on the floor rolling on the floor
    M.Junyoungro
    M.Junyoungro

Varsta : 32
    Localizare : Empire
    Data de inscriere : 27/09/2010
    Stare de spirit : Like a PHEONIX

[TRANS] K-Rush vol.5: A peek into ZE:A’s home!! An interview recalling ZE:A’s daily life.  Empty Re: [TRANS] K-Rush vol.5: A peek into ZE:A’s home!! An interview recalling ZE:A’s daily life.

Mesaj  M.Junyoungro Mar Aug 07, 2012 9:22 pm

sa stii doar e in nov aproape de sagetator

aia cu calculatorul si eu fac la fel blushing rolling on the floor rolling on the floor

Continut sponsorizat

Mesaj  Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Vin Noi 15, 2024 3:52 pm