지금 시간 3시10분쯤 되었네요..
E aproape 3:10...
다들 이 시간에 공부하시는 분들 주무시는 분들도 계실텐데요ㅋㅋ
Cred că cei mai multi oameni studiază sau dorm acum keke
저는 하루를 정리하면서 정말 오랫만에 여러분께 글을 올리네요..
Pentru mine solutionarea toate lucrurile astăzi și lăsând un mesaj pentru voi, deoarece o astfel de lungă perioadă de timp
후유증 활동 마무리와 이제 새로운 앨범 준비는 거의 마무리가 되어가고 있습니다.ㅎ
De promovare a Sechelele se apropie de sfârșit și pregătirea noastră a noului album a aproape terminat.
기대를 다들 하시고 계신것에 더욱더 열심히 다듬고 만들어 가고 있으니깐요,
Din moment ce toată lumea așteaptă cu nerăbdare să-l terminam și suntem de rafinare tot ceea ce avem acum,
이번 앨범에도 응원 많이 해주세요!ㅎ
So please cheer for us also for this album! hee
아! 지금 제가 듣고 있는 곡 한곡 추천 해드리죠! One Thing - One Direction
Ah! Voi recomanda piesa ascult acum!One Thing - One Direction
몇달전부터 쭈~욱 들어왔던 곡인데요, 영국의 5인조 남성 그룹인 One Direction,
E o cântă pe care l-am ascultat de la câteva luni în urmă.Sunt 5 baieti numiti One direction
이 그룹을 볼때마다 어렸을때 Nsync나 Backstreet Boys, Five, 등의 그룹들이 생각나네요,
Când văd acest grup să mă gândesc la grup atunci când eram tânăr ca NSYNC, Backstreet Boys și Five,
제가 Yr7 (중1)때 정말 자주 듣고 따라 불렀던 때가 생각나서
Îmi amintește de mei Yr 7 zile, când am cu adevărat ascultat și cântat cu cei atât de
여러분들의 취향이 어떠실진 모르겠지만! 너무 갑작스럽게 추천을..ㅎㅎ
Chiar dacă nu știu despre gustul tau de muzica! V-aș recomanda ca toate dintr-o dată .. hehe
이 곡의 어쿠스틱 버젼도 있으니깐 두 버젼 다 들어보세요.
Există, de asemenea, o versiune acustică pentru acest cantec asculta atât de la ambele versiuni.
그리고 매일 무한반복하는 제일 최근에 나온 Usher, Chris Brown 앨범도 추천합니다.
De asemenea va recomand Usher,albumul nou a lui Chris Brown care l-am ascultat in fiecare zi
(갑지기 무슨 앨범 홍보가 된듯하네요:;)
(Dintr-o dată sună ca un fel de promovare album:;)
자! 이야기를 바꿔서! 요즘 비가 이렇게 쏟아지기 전에 바닷가나 해외여행 다들잘 다녀오셨나요?
Asa ca! Să modificăm subiect! Ati călătorit în toate celelalte țări înainte de a ploua atat de mult in ultima vreme?
(“예”라고 대답하신분들….. 부럽습니다…..ㅜㅜ…..저희는 행사나 방송때문에 가도 놀지도 못하고 오네요;
ㅎ 여러분들은 꼭 모두 좋은 추억 만드셨길 바랍니다!)
(Daca ati raspuns “Da”….. sunt gelos…..ㅜㅜ…..Din moment ce trebuie să participe la ceremonii și spectacole nu putem merge și nici nu jucam afară;
ke Sper ca fiecare dintre voi are amintiri bune pe care!)
(“아니요”라고 대답하신 분들………..흠…………음…………아……………이유가 각자 있었겠죠?……저희처럼….ㅎ
뭐….내년에 또 있잖아요! 화이팅!!!!ㅎㅎ)
(Pentru cei care au raspuns “Nu”……….. hmm ………… hmm ………… ah…………… Eu cred că există un motiv în spatele?…… la fel ca noi….hee
Bine….Există încă anul viitor drept! Fighting!!!!hehe)
무슨일을 하셔도 건강과 안전은 항상 우선시 하시는 것 잊지 마시고요!!
Nu uitați niciodată de sănătate și siguranta sunt întotdeauna cele mai importante!
이번주 후유증 활동 같이 마무리 멋지게 해봐요!!!
Să punem capăt acestei runde de promovare Sechelele frumos!!!
또 봐요!!!
Ne mai vedem!!!
Noapte buna…
source: jaiswan.tumblr.com
trans ro:M.Junyoungro
E aproape 3:10...
다들 이 시간에 공부하시는 분들 주무시는 분들도 계실텐데요ㅋㅋ
Cred că cei mai multi oameni studiază sau dorm acum keke
저는 하루를 정리하면서 정말 오랫만에 여러분께 글을 올리네요..
Pentru mine solutionarea toate lucrurile astăzi și lăsând un mesaj pentru voi, deoarece o astfel de lungă perioadă de timp
후유증 활동 마무리와 이제 새로운 앨범 준비는 거의 마무리가 되어가고 있습니다.ㅎ
De promovare a Sechelele se apropie de sfârșit și pregătirea noastră a noului album a aproape terminat.
기대를 다들 하시고 계신것에 더욱더 열심히 다듬고 만들어 가고 있으니깐요,
Din moment ce toată lumea așteaptă cu nerăbdare să-l terminam și suntem de rafinare tot ceea ce avem acum,
이번 앨범에도 응원 많이 해주세요!ㅎ
아! 지금 제가 듣고 있는 곡 한곡 추천 해드리죠! One Thing - One Direction
Ah! Voi recomanda piesa ascult acum!One Thing - One Direction
몇달전부터 쭈~욱 들어왔던 곡인데요, 영국의 5인조 남성 그룹인 One Direction,
E o cântă pe care l-am ascultat de la câteva luni în urmă.Sunt 5 baieti numiti One direction
이 그룹을 볼때마다 어렸을때 Nsync나 Backstreet Boys, Five, 등의 그룹들이 생각나네요,
Când văd acest grup să mă gândesc la grup atunci când eram tânăr ca NSYNC, Backstreet Boys și Five,
제가 Yr7 (중1)때 정말 자주 듣고 따라 불렀던 때가 생각나서
Îmi amintește de mei Yr 7 zile, când am cu adevărat ascultat și cântat cu cei atât de
여러분들의 취향이 어떠실진 모르겠지만! 너무 갑작스럽게 추천을..ㅎㅎ
Chiar dacă nu știu despre gustul tau de muzica! V-aș recomanda ca toate dintr-o dată .. hehe
이 곡의 어쿠스틱 버젼도 있으니깐 두 버젼 다 들어보세요.
Există, de asemenea, o versiune acustică pentru acest cantec asculta atât de la ambele versiuni.
그리고 매일 무한반복하는 제일 최근에 나온 Usher, Chris Brown 앨범도 추천합니다.
De asemenea va recomand Usher,albumul nou a lui Chris Brown care l-am ascultat in fiecare zi
(갑지기 무슨 앨범 홍보가 된듯하네요:;)
(Dintr-o dată sună ca un fel de promovare album:;)
자! 이야기를 바꿔서! 요즘 비가 이렇게 쏟아지기 전에 바닷가나 해외여행 다들잘 다녀오셨나요?
Asa ca! Să modificăm subiect! Ati călătorit în toate celelalte țări înainte de a ploua atat de mult in ultima vreme?
(“예”라고 대답하신분들….. 부럽습니다…..ㅜㅜ…..저희는 행사나 방송때문에 가도 놀지도 못하고 오네요;
ㅎ 여러분들은 꼭 모두 좋은 추억 만드셨길 바랍니다!)
(Daca ati raspuns “Da”….. sunt gelos…..ㅜㅜ…..Din moment ce trebuie să participe la ceremonii și spectacole nu putem merge și nici nu jucam afară;
ke Sper ca fiecare dintre voi are amintiri bune pe care!)
(“아니요”라고 대답하신 분들………..흠…………음…………아……………이유가 각자 있었겠죠?……저희처럼….ㅎ
뭐….내년에 또 있잖아요! 화이팅!!!!ㅎㅎ)
(Pentru cei care au raspuns “Nu”……….. hmm ………… hmm ………… ah…………… Eu cred că există un motiv în spatele?…… la fel ca noi….hee
Bine….Există încă anul viitor drept! Fighting!!!!hehe)
무슨일을 하셔도 건강과 안전은 항상 우선시 하시는 것 잊지 마시고요!!
Nu uitați niciodată de sănătate și siguranta sunt întotdeauna cele mai importante!
이번주 후유증 활동 같이 마무리 멋지게 해봐요!!!
Să punem capăt acestei runde de promovare Sechelele frumos!!!
또 봐요!!!
Ne mai vedem!!!
Noapte buna…
source: jaiswan.tumblr.com
trans ro:M.Junyoungro