Siwan ,membru ZE:A, si-a exprimat multumirea fata de actrita veterana Kim Hee Sun.
Kim Hee Sun impreuna cu cativa colegi de platou din noua drama fantastica de pe SBS “Faith”
au fost recent la o editie a emisiunii ‘One Night Of TV Entertainment’.
Acolo Kim Hee Sun la ales pe Siwan ca fiind idolul care i-a atras atentia in ultima vreme si i-a trimis un mic mesaj video.
Siwan la randul lui i-a raspuns, scriind pe pagina personala de Twitter “Senior Kim Hee Sun~ Am vazut emisiunea astazi!! Ma simt onorat ca stiti cine sunt.”
Incercand din greu sa exprime ce mare fan este, Siwan a continuat “Sunt ca dumneavoastra, am o admiratie adanca fata de dumneavoastra! Trebuie sa fie greu sa filmati pe vremea asta calduroasa, dar sa fiti puternica si daca voi avea ocazia , mi-ar place sa va intalnesc.”
Compania lui Siwan au adaugat “ Atunci cand emisiunea a fost difuzata, Siwan filma pentru sitcom si s-a bucurat cand a auzit vestea. Spunandu-i care are ‘sentimente profunde’ pentru ea, a fost modul lui de a spune ca o admira mult si are respect pentru ea.’
Intre timp Siwan si restul membrilor din ZE:A au incheiat promovarile pentru cel de-al doilea album ‘SPECTACULAR’ cu o performanta finala saptamana asta si va continua cu noul album ‘Phoenix’ din 27 august.
source:allkpop, tumblr
credit: Zeze@empireromania