ZE:A a anuntat ca va incheia cele sapte saptamani de promovare pentru “Aftermath” cu spectacolul final la MBC ‘Music Core’ pe 18 august.
Cu ritmul ce a prins la public, ‘Aftermath’ a facut bine, securizand baietilor un loc in top si le-a adus multa popularitate in timpul promovarii. Intr-un interviu concluzie, baietii au zis “Din toate cantecele care le-am avut pana acum, credem ca acesta s-a descurcat cel mai bine. O sa facem bine pana la sfarsit si vrem sa terminam intr-un bun mod”.
Despre realizarile melodiei ‘Aftermath’, au spus cu sinceritate “Nu am castigat locul 1 dar ne simtim grozav ca avem in sfarsit un cantec care sa reprezinte ZE:A. Clasamentele sunt doar clasamente si suntem fericiti doar ca am devenit mai populari si mai multa lume ne recunosc.”
ZE:A va fi in Japonia pentru promovari inainte sa se intoarca pe 27 pentru a incepe promovarile pentru ‘Phoenix’. “Este important ca noi sa continuam ritmul in timp ce raspunsul despre noi este bun. Suntem siguri ca vom fi nr 1 intr-o zi, daca vom continua sa lucram din greu si sa ne intarim. Puteti fi siguri de asta si vom lucra din greu pentru a obtine”.
source:allkpop
credit:Zeze@empireromania
credit:Zeze@empireromania