Children Of Empire

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday, Sunday Children of Empire

[TRANS]  ZE:A’s Wardrobe Costs For ‘Aftermath’ Performance Costs 200 Million Won 10h0j2d

[TRANS] ZE:A’s Wardrobe Costs For ‘Aftermath’ Performance Costs 200 Million Won

M.Junyoungro
    M.Junyoungro
    Group:리더❤
    Group:리더❤

Varsta : 32
    Localizare : Empire
    Data de inscriere : 27/09/2010
    Stare de spirit : Like a PHEONIX

[TRANS]  ZE:A’s Wardrobe Costs For ‘Aftermath’ Performance Costs 200 Million Won Empty [TRANS] ZE:A’s Wardrobe Costs For ‘Aftermath’ Performance Costs 200 Million Won

Mesaj  M.Junyoungro Mier Iul 25, 2012 12:12 am

Agentia Star Empire nu a detinut nimic inapoi pentru revenirea recente a ZE:A.

ZE:A a facut de mult-aşteptata revenire pe scena pe 5 iulie la Countdown M Mnet cu Aftermath.

Apărând pe scenă, în cămăşi colorate,pantaloni şi cu modele cu dungi,aspect îndrăzneţ,look-ul nepotrivit a fost descoperit la locul de muncă de designer de moda Dries Van Noten.

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Dries Van Noten a făcut debutul în industria modei în 1986 şi este cunoscut pentru printuri sale nepotrivite şi utilizarea de culori indraznete.Membrii ZE:A purtau o parte din utilaje de la Dries Van Noten de colectare de sezon cu utilaje în valoare totală de 200 milioane woni.

Un reprezentant de la Star Empire a spus " Am vrut să scoată look retro într-o manieră actualizată.Am crezut acest lucru a fost cel mai bun montaj pentru ZE: A merite şi sentimentul lui Aftermath"

Photo credit: Star Empire
    transro:M.Junyoung
    source:
    Mnet.com

Data/ora curentă este: Dum Noi 24, 2024 11:43 am