Children Of Empire

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday, Sunday Children of Empire

[Trans] Siwan de la ZE:A,in timpul monitorizarii,scrie un mesaj 10h0j2d

[Trans] Siwan de la ZE:A,in timpul monitorizarii,scrie un mesaj

Liana
    ♔ Vip's ZE:A
    ♔ Vip's ZE:A

Varsta : 34
    Data de inscriere : 21/05/2011
    Stare de spirit : mazeltov all night long :)))

[Trans] Siwan de la ZE:A,in timpul monitorizarii,scrie un mesaj Empty [Trans] Siwan de la ZE:A,in timpul monitorizarii,scrie un mesaj

Mesaj  Liana Mar Aug 16, 2011 2:15 pm

In timpul monitorizarii scrie un mesaj(dupa un timp mai indelungat)~^^!
    Buna tuturor~!!!
    Eu,Siwan am revenit in mod oficial la fan cafeneaua fanilor
    In primul rand,toti fanii ZE:A care au venit azi sa ne sprijine,
    Cred ca s-a cauzat o multime de confuzii,
    asa cum a fost initial inregistrarea performantei live apoi s-a schimbat brusc la pre-inregistrare si din nou a fost schimbata inapoi la inregistrarea performantei live.
    Trebuie ca ati fost confuzi.
    Noi,ZE:A de asemenea am fost confuzi cu schimbarea brusca in program si am fost ingrijorati pentru fani!!
    Dar,chiar si cu aceste griji,in timpul performantei,ca o modalitate de a aminti ultima noastra performanta(Heart for 2)
    la fel ca si cantaretii pe primul loc,am fost intr-adevar nedumeriti cu aplauzele pasionate!!!!!!
    Asa cum ne asteptam,ZE:A este numarul 1 kekeke!!!!!
    Asa deci,acesta nu este sfarsitul activitatii noastre.Noi ne vom intalni curand^^!!
    ZE:A va reveni in curand!!!Doo-doong!!(sunete folosite pentru a crea suspanul)
    (acest mesaj a fost postat la 3:18 dimineata -_-)

Sursa:ZE:A Official Daum Fancafe
    Credit:Liana@EmpireRomania

Data/ora curentă este: Vin Noi 15, 2024 8:10 pm