In timpul monitorizarii scrie un mesaj(dupa un timp mai indelungat)~^^!
Buna tuturor~!!!
Eu,Siwan am revenit in mod oficial la fan cafeneaua fanilor
In primul rand,toti fanii ZE:A care au venit azi sa ne sprijine,
Cred ca s-a cauzat o multime de confuzii,
asa cum a fost initial inregistrarea performantei live apoi s-a schimbat brusc la pre-inregistrare si din nou a fost schimbata inapoi la inregistrarea performantei live.
Trebuie ca ati fost confuzi.
Noi,ZE:A de asemenea am fost confuzi cu schimbarea brusca in program si am fost ingrijorati pentru fani!!
Dar,chiar si cu aceste griji,in timpul performantei,ca o modalitate de a aminti ultima noastra performanta(Heart for 2)
la fel ca si cantaretii pe primul loc,am fost intr-adevar nedumeriti cu aplauzele pasionate!!!!!!
Asa cum ne asteptam,ZE:A este numarul 1 kekeke!!!!!
Asa deci,acesta nu este sfarsitul activitatii noastre.Noi ne vom intalni curand^^!!
ZE:A va reveni in curand!!!Doo-doong!!(sunete folosite pentru a crea suspanul)
(acest mesaj a fost postat la 3:18 dimineata -_-)
Sursa:ZE:A Official Daum Fancafe
Credit:Liana@EmpireRomania
Buna tuturor~!!!
Eu,Siwan am revenit in mod oficial la fan cafeneaua fanilor
In primul rand,toti fanii ZE:A care au venit azi sa ne sprijine,
Cred ca s-a cauzat o multime de confuzii,
asa cum a fost initial inregistrarea performantei live apoi s-a schimbat brusc la pre-inregistrare si din nou a fost schimbata inapoi la inregistrarea performantei live.
Trebuie ca ati fost confuzi.
Noi,ZE:A de asemenea am fost confuzi cu schimbarea brusca in program si am fost ingrijorati pentru fani!!
Dar,chiar si cu aceste griji,in timpul performantei,ca o modalitate de a aminti ultima noastra performanta(Heart for 2)
la fel ca si cantaretii pe primul loc,am fost intr-adevar nedumeriti cu aplauzele pasionate!!!!!!
Asa cum ne asteptam,ZE:A este numarul 1 kekeke!!!!!
Asa deci,acesta nu este sfarsitul activitatii noastre.Noi ne vom intalni curand^^!!
ZE:A va reveni in curand!!!Doo-doong!!(sunete folosite pentru a crea suspanul)
(acest mesaj a fost postat la 3:18 dimineata -_-)
Sursa:ZE:A Official Daum Fancafe
Credit:Liana@EmpireRomania