Children Of Empire

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday, Sunday Children of Empire

[INT] Revista Annan Nr.1765,Interviul cu ZE:A 10h0j2d

4 participanți

[INT] Revista Annan Nr.1765,Interviul cu ZE:A

Liana
    ♔ Vip's ZE:A

Varsta : 34
    Data de inscriere : 21/05/2011
    Stare de spirit : mazeltov all night long :)))

[INT] Revista Annan Nr.1765,Interviul cu ZE:A Empty [INT] Revista Annan Nr.1765,Interviul cu ZE:A

Mesaj  Liana Vin Iul 22, 2011 1:37 am

Citat:
    Un singur cuvant de la Junyoung:
    Daca m-as renaste as vrea sa fiu Kwanghee!Pentru ca nu am simtul umorului.Imi place balada,asa ca as vrea sa cant balada in japoneza mai tarziu.

De la Dongjun(pentru Junyoung):
    Tu mereu dai tot ce e mai bun in procesul de invatare inca din timpul nostru stagiar.Esti o persoana care intr-adevar arata ca un frate mai mare.Dar,in mod surprinzator si tu ai o parte copilareasca;in aceasta vizita in Japonia,de cand am plecat din Coreea timp de 3 zile mereu te joci si nu dormi!De aceea mereu esti somnoros.Ah,sforaitul tau este groaznic! Cred ca interesul tau in actiune este mai presus de imaginatia tuturor!

Citat:
    Un singur cuvant de la Heechul:
    In film,am devenit un protagonist care poarta o palarie in reticenta.Am purtat-o de prea multe ori pana mi s-a facut rau purtand palaria.Intr-o zi vreau sa joc intr-o trupa.Imi plac L’Arc~en~Ciel.

De la Minwoo(pentru Heechul):
    Cred ca ai o imagine cool si stralucitoare,dar adevarul e ca esti foarte ciudat.Sunt prea multe secrete periculoase(rade),chiar nu se poate spune aici.!
    Tu spui ”Hai sa dormim impreuna!” si ai venit in patul meu,te rog opreste-te bine,Heechul! Ah,dragi fani,va rog sa nu intelegeti gresit!

Citat:
    Un singur cuvant de la Minwoo:
    Imi place Usher.Cand imi imaginez o figura pentru cantand pentru solo-ul meu,acesta va fi Usher.Imi place cand isi schimba stilul si imaginea,asa ca acum voi folosi ochelari.

De la Junyoung(pentru Minwoo):
    Si tu esti simpatic,chiar din punctul de vedere al unui barbat esti o persoana pe care oamenii doresc sa il imbratiseze.Totusi,slabiciunea ta este ca ai prea multe griji.Din cand in cand adormi si nu poti sa te concentrezi in munca ta.De multe ori,in timp ce consumi alcool,iti consulti problemele.Oricum,chiar daca iti place alcoolul,se pare ca iti place mai mult cand bei cu un membru.Obiceiul tau de a bea este...un secret(rade)

Citat:
    Un singur cuvant de la Dongjun:
    Nu te vei plicitis daca ma ai pe mine ca si prietenul tau!Pentru ca am diferite capacitati intr-o varietate (rade).Nu ma pricep sa imi complimentez parintii,dar vor lucra foarte greu si ma voi extenua pentru prietena mea.

De la Kevin(pentru Dongjun):
    De obicei,esti intotdeauna viguros,dar pentru ca esti un copil,trebuie sa te controlezi si sa nu nu o lasi sa iasa(partea copilaroasa)
    Este bine de stiut faptul ca tie iti place modelul leopard;Urmatorul lucru pe care il stiu este acela ca fanii tai iti trimit cadouri care contin modelul leopard ,cel mai recent este pijamaua leopard.

Citate:
    Un singur cuvant de la Taehun:
    Daca as avea o prietena,eu insumi ii voi dedica un cantec pentru ea.In acest moment,este un cantec trist dar,am facut un cantec in care mi-am pus toate sentimentele in el intitulat”Vreau sa te protejez”

De la Heechul(pentru Taehun):
    Un barbat grijuliu?Barbat cu caldura?Ai intr-adevar toleranta.Si apoi,personalitatea ta nu este cu 2 fete,tu nu ai lucruri de ascuns.Tu chiar esti o persoana care se gandeste la toata lumea.Nu este nimic care as vrea sa fixez la tine,nici macar unul.Sinele tau actual este bun.Ah,dar nu este perfect (rade).

Citat:
    Un singur cuvant de la Hyungshik:
    De data aceasta,daca m-as renaste,as merge la universitate normal si se pare ca as fi angajat la o companie.Ma antrenez inca din copilarie,asa ca nu am nici o amintire din zilele mele de scoala ramase.

De la Kwanghee(pentru Hyungshik) :
    Ca un print,caracterul tau este chiar frumos.As vrea sa te casatoresti su sora mea mai mica!Cand ai vazut fotografiile nude ale actritei pentru Anan in fata ochilor tai,ai fost surprins,si ai intors-o.Acea puritate,la fel ca a unui print.Corpul tau este inalt,si cantatul tau este grozav,daca m-as renaste as vrea sa fiu Hyungshik.

Citat:
    Un singur cuvant de la Kevin:
    Inca din copilarie am iubit R&B.Ascult si muzica veche.Am exersta melodiile lui Justin Timberlake deci daca as avea vreo sansa se pare ca il voi canta.

De la Hyungshik(pentru Kevin)
    Sunt o gramada de lucruri pe care le-am invatat impreuna,tatal trupei.Mi-ai dat diferite sfaturi serioase.Dar,dintre toti membrii tu esti cel mai aglomerat ,astfel incat,chiar daca esti dispus sa ma asculti,esti greu de gasit!Este un secret,dar Kevin nu are prietena!(“Am o gramada”Kevin neaga disperat)

Citat
    Un singur cuvant de la Siwan:
    In acest film,este un singur barbat ,deci data viitoare vreau sa fiu intr-o drama romantica. Daca as fi prietenul,ii voi cere prietenie in timp ce ii voi canta la vioara.

De la Taehun(pentru Siwan):
    Se presupune ca ar trebui sa fii un frate mai mare,dar cumva esti un barbat scund chipes, simt cum cresti tot mai mult.Esti un om pe care lumea simte ca trebuie sa il protejeze.Noi de multe ori mergem impreuna la cumparaturi,intr-un fel chiar iti place stilul occidental. Daca oamenii te intreaba cati banii ai cheltuit pe hainele pe care le porti,ei vor fi surprinsi pentru ca intr-adevar costa foarte mult.Totusi,pe de alta parte exista lucururi pe care le uiti.De multe ori eu aduc lucruril pe care Siwan uita sa le aduca in sala e asteptare.

Citat:
    Un singur cuvant de la Kwanghee:
    In film,am rolul printului insotit de subordonatii lui.Este exact opusul caracterului meu,deci ma simt fericit.Intr-o zi vreau sa cant balada X-Japoneza pe scena.

De la Siwan(pentru Kwanghee):
    Dupa cum toata lumea stie,el este intotdeuna vesel peste tot,de fiecare data.El este un producator de stare de spirit,care va face locul in care el este sa devina luminos.Dar,uneori comportamentul lui este prea excesiv,devine zgomotos,asa ca as vrea sa fixez acest lucru.El triseaza la machiaj(rade),adevarul este ca are pielea inchisa la culoare.El va uimi alte persoane carora le ia machiajul.

Sursa:Revista Annan nr. 1765(13.07.2011)
    Credit:Liana@EmpireRomania

M.Junyoungro
    M.Junyoungro
    Group:리더❤

Varsta : 32
    Localizare : Empire
    Data de inscriere : 27/09/2010
    Stare de spirit : Like a PHEONIX

[INT] Revista Annan Nr.1765,Interviul cu ZE:A Empty Re: [INT] Revista Annan Nr.1765,Interviul cu ZE:A

Mesaj  M.Junyoungro Vin Iul 22, 2011 2:58 am

thx pt traducere ,
    hmm sunt curioasa(din fire) cu ce se joaca oppa ,, big grin

auzi la minnu , heechul vine la el si doarme rolling on the floor
    H.Minwooro
    H.Minwooro

Localizare : Czech Republic
    Data de inscriere : 25/04/2011

[INT] Revista Annan Nr.1765,Interviul cu ZE:A Empty Re: [INT] Revista Annan Nr.1765,Interviul cu ZE:A

Mesaj  H.Minwooro Vin Iul 22, 2011 2:59 am

ce pervers esti heechul , eu ma duc la el , nu tu .. 5555
    hai măă pikawoo , iti place usher .. mrrr....
    ee da stiu ca alcoolu' iti place . blushing
    Liana

Mesaj  Liana Vin Iul 22, 2011 3:28 am

cu placere kiss
    kh ar vrea sa fie hs haa ai da' nu esti deloc pretentios oppa haa haa
    woa e dependent de make-up haa
    ca si mine haa mai ales de fondul de ten haa haa
    parca nu ar fi de ajunsa ca ne batem pe mancare haa haa acum si pe make-up haa haa haa
    vai se lasa cu Fight daca pune mana pe fondul meu de ten :-x: haa haa haa haa haa :-x: haa

P.S.oricum eu nu cred ca lui bestie ii place chiar atat de mult alcoolul happy
    M.Junyoungro
    M.Junyoungro

Mesaj  M.Junyoungro Vin Iul 22, 2011 6:20 am

da ce sa faca si oppa ,

ye stiu's cu fondu de ten blushing maine imi cumpar si eu unu *yeee*

cand va Fight vreau sa fiu si eu pe acolo ~ nu de alta da vreau sa ma amuz ~ sa vad cine va castiga *haide kwanghee *
    Liana

Mesaj  Liana Vin Iul 22, 2011 1:03 pm

Surprised chingule ce faci Shocked
    tii cu el ai? Surprised
    ee lasa...te tin eu minte laughing laughing
    auzi tu la ea tine cu el 😢 😢
    pei da... fac crize nu alta daca se atinge de el haa haa haa
    si cand ma gandesc ca acum un an eram 2 drepte paralele cu fondul de ten rolling on the floor haa
    de parca nu a mai mancat bataie...muahaha
    sau ai uitat? big grin big grin
    SmHyungsik01
    SmHyungsik01

Varsta : 30
    Localizare : Neverland
    Data de inscriere : 06/07/2011
    Stare de spirit : H..H..Like always ^^

Mesaj  SmHyungsik01 Vin Iul 22, 2011 8:46 pm

OOOOOO MAAAAAAA GAAAAAAAAAAAA!! Surprised Surprised Surprised

"Cand ai vazut fotografiile nude ale actritei pentru Anan in fata ochilor tai,ai fost surprins,si ai intors-o.Acea puritate,la fel ca a unui print."

cHIAR CHIAR chiar nu stiu dc dar mi-au dat lacrimile Surprised Sad Arrow

No comm....No comm ... x.X x.X
    M.Junyoungro
    M.Junyoungro

Mesaj  M.Junyoungro Sam Iul 23, 2011 9:40 am

saymin , hyungsik e asa cum spune kh si nu e singuru a spus si manageru ca hyungsik e altfel fata de restu (astia's mai sunbae rolling on the floor )

ia auzi la dj "Esti o persoana care intr-adevar arata ca un frate mai mare." love struck love struck ye oppa love struck
    SmHyungsik01
    SmHyungsik01

Mesaj  SmHyungsik01 Lun Iul 25, 2011 3:53 am

Altfel....adica altfel cum laughing laughing sad sad
    M.Junyoungro
    M.Junyoungro

Mesaj  M.Junyoungro Mar Iul 26, 2011 3:17 am

e mai mic si cu respect , nu stiu restu parca's mai crazy laughing
    SmHyungsik01
    SmHyungsik01

Mesaj  SmHyungsik01 Mar Iul 26, 2011 11:27 pm

e mai mic si cu respect , nu stiu restu parca's mai crazy

Eeee blushing blushing blushing

Plashe plashe drooling love struck moolth love struck blushing blushing

Continut sponsorizat

Mesaj  Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Dum Noi 24, 2024 6:28 pm