Children Of Empire

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday, Sunday Children of Empire

[News] Hyungsik a plâns în timpul programului "Real Man" atunci când a văzut mormintele copiilor 10h0j2d

[News] Hyungsik a plâns în timpul programului "Real Man" atunci când a văzut mormintele copiilor

WitchMedusa WildCat
    WitchMedusa WildCat
    ♔ Members
    ♔ Members

Varsta : 32
    Localizare : Ploiesti
    Data de inscriere : 17/09/2013
    Stare de spirit : Hocus pocus!

[News] Hyungsik a plâns în timpul programului "Real Man" atunci când a văzut mormintele copiilor Empty [News] Hyungsik a plâns în timpul programului "Real Man" atunci când a văzut mormintele copiilor

Mesaj  WitchMedusa WildCat Vin Iul 11, 2014 4:33 pm

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Echipa "Real Man" a experimentat un moment dureros în Filipine în cadrul ultimului episod. Atunci când a vizitat Filipine, ţara lovită recent de taifunul Haiyan, Hyngsik de la ZE:A nu a putut masca lacrimile provocate de vederea mormintelor.
    "Au fost atât de multe victime încât a fost dificil să adunăm toate cadavrelel", a spus ghidul lor militar. "Suntem mulţumiţi că am putut totuşi să le recuperăm trupurile". "Au murit 31 de persoane din familia mea", a declarat un locuitor din zona grav afectată. “Sunt multe cazuri ca al meu. Am crezut că va fi sfârşitul nostru, dar Dumnezeu a fost de partea noastră-copiii noştri sunt teferi."
    "Vom face tot posibilul ca să ajutăm", au declarat cei de la "Real Man". "Oferim binecuvântările noastre celor ce încă sunt afectaţi de tragedie."

În alte ştiri: ZE:A publică lista de cântece a noului lor mini-album "First Homme"

Sursa: Allkpop
    Trad. ro.: WitchMedusa.Empiro

Data/ora curentă este: Dum Noi 24, 2024 11:38 am