Children Of Empire

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday, Sunday Children of Empire

[Trans+Pics] 13.09.29-18 Taeheon Twitter Update  10h0j2d

[Trans+Pics] 13.09.29-18 Taeheon Twitter Update

Zeze
    Zeze
    Groupe:Translator ☆
    Groupe:Translator ☆

Varsta : 31
    Localizare : ZE:A's Empire
    Data de inscriere : 20/06/2012
    Stare de spirit : ~ ☆STAR EMPIRE☆ ~

[Trans+Pics] 13.09.29-18 Taeheon Twitter Update  Empty [Trans+Pics] 13.09.29-18 Taeheon Twitter Update

Mesaj  Zeze Lun Sept 30, 2013 4:32 am

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
    가끔은 비가 내리면 먼지로 자욱했던 머리속과 마음이 같이 씻겨내려가는것같아서 비가 굉장히 반가울때가있어요. 같은 비도 생각하는 사람에따라 다르게 느낀다는거 신기하지않나요. 오늘 하루도 모두 기분좋게 시작해요!
    Trans:Cateodata cand ploua, pare ca da la o parte noroiul din minte si inima, si sunt fericit cand ploua.Fiecare are sentimente diferite fata de ploaie, si nu este minunat. Sa incepem o zi minunata!

한국 넘 좋다~ 해외에서 아무리 경치 좋은곳에 있고 맛있는 음식을 먹어도 한국만큼 편한곳은 없는것같아요. ㅎㅎ계속 산에 있어서 그랬나.. 암튼 경치는 예술이라고 할수밖에 없었던 로키산맥. 그리고 반가워 제아스!
    Trans: Imi place foarte mult Coreea~Chiar si cu peisajul asta minunat si mancarea din afara, nu este un loc mai calduros ca si Coreea.ㅎㅎPoate pentru ca stau in munti. In orice caz peisajul de la Rockies este o opera de arta.Si e bine sa ii vedem pe ZE:A'S!

모두 추석 잘 보내세요 여러분!! 전 아웃도어 광고촬영하러 미국 시애틀 록키산맥에 와있어요. 산이라서 핸드폰도 잘 안터지지만 이동중에 연결되는곳이 있어 이렇게 인사드려요!!모두 해피추석!! 사랑해 제아스!!
    Trans:Toti cei care se bucura de Chuseok!! Am venit in Seattle America in Rocky Mountains pentru o sedinta foto afara. Cum este in munti semnalul de la telefon este slab, dar cand gasesc semnal nu pierd ocazia sa va salut pe toti, ca acum! Un Chuseok fericit tuturor!! ZE:A'S va iubesc!!

scr:@ ZEA_Hyungsik via Twitter, ZE:A's Hong Kong
    trans.ro:Zeze@Empiro

Data/ora curentă este: Dum Noi 24, 2024 12:00 pm