hai ca la pervy stiu ca o tine moon jun in pat ....ca nah ...la ce dotari are moon jun ma mir ca mai rezista pervy dar deb? numi zi ca si doojun e la fel de perv ca si moon jun?
vezi bre (pervy) ce influenta proasta ai asupra alor cineri
hai ca la pervy stiu ca o tine moon jun in pat ....ca nah ...la ce dotari are moon jun ma mir ca mai rezista pervy dar deb? numi zi ca si doojun e la fel de perv ca si moon jun?
vezi bre (pervy) ce influenta proasta ai asupra alor cineri
au mama nu mai pot la ce dotari are moon jun - ce ai putu sa spui chingu mor de ras, mai na are dotari ca mama nat a fost darnica.
nu,nu :-w acum m-am saturat eu de el ca nu ma simt bine :"> normal ca am stiut eu ca vorbiti voi ceva de mine :-w e na :"> noi suntem mai cuminti ;;) ei sunt sunbae in perversitati :-" =))) ce wall,ce ,ce ?:O :))
mor aici=)) ma duc cu patul asta direct la agentia lor=)))))))) cum sa fie asa bun,adorabil,superb,minunat,frumos ?!?! :O :x nici nu am cuvinte sa-l descriu=))) :x daca vrei hai cu siwan si tu la niste lectii ;;) sa vezi ce bine se intelege ryu cu pretenasii ei ;;) gen bananuca si piersicutele lu' junyoung;;) =)))
waaaaaaaaaaaa mor de ras aici las nu vin eu la ryu ca stiu ce iiinvata pe bieti copii...uitate la tine 15 ani si deja sti prea multe [baba de mine] noi ne facem treburile in secret si in privat nu ca ryu ...si acu e moon jun cu dotarile in pestera muierii
te rog frumos,fac 16 mai putin=)))))))))))))) ma simt baba:-< =))) eh,macar sa vii sa o vezi pe ryu ce priceputa e :"> ii dreseaza pretenasii cum vrea ea=)))))))))))) presimt ca mi-o iau de la ea acum:">=)))
las drga nu te du ....ca vezi 19+ live si in reluare moon jun cand nu e in pat e sub pat si cand nu e nici acolo e cu cavitatea bucala in v de la sud de granita a lui pervy
slabe sanse ...am zis odata ca la ea becu minti se aprinde numa cu moon jun sub masa..dar se supra incalzeste si nu mai e buna sa vb cu ea deloc ..credema ..din propie exp..ai vazut ce dotari are mj..doamne ma mir ca mai rezista ryu ..