[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
@STAREMPIRE_ 오늘은 스타제국의 경사날♪ 황이사님 결혼식장에서 박정아,V.O.S.,제국의아이들,쥬얼리,나인뮤지스까지! 정말축하드립니다~ 행복하게사세요! 그리고 오늘 큰언니 박정아의 생일이랍니다! 다함께 축하해주세요!!
Star Empire, panta zilei de astăzi♪ Park Jung Ah &Shirley Huang la nunta ta, V.O.S, ZE:A, Jewelry, Nine Muses! felicitari ~ O noua viata frumoasa! Si azi e ziua de nastere a Park Jung Ah, o sora mai mare Yirapnida! Vă rugăm să uniți sărbătoare!
130224 ZE:A's Kwanghee Twitter Update
@hwangkwanghee 그래 ! 민호 너 얼굴의 우월함 인정한다 ㅋㅋ 나도 나름 내 얼굴에 자신 있었는데! ....☞☜ ㅋㅋ무튼 Dream Girl ! 화이팅 !
Yeah! Minho Trebuie să recunosc superioritatea fata ㅋㅋAm însuși sa confruntat cu propriul meu!...☞☜ ㅋㅋHee Dream Girl! Go
130224 ZE:A's Tae Heon Twitter Update
@ZEA_TH:hello~^^♥
130223 Hyungsik's Twitter Update
@ZEA_Hyungsik 사랑합니다 여러붕
Te iubesc
source: ZE:A Style Indonesia.+ Children Of Empire Portugal.@FB
cr: ZEA's_PT
trans ro: empireromania
@STAREMPIRE_ 오늘은 스타제국의 경사날♪ 황이사님 결혼식장에서 박정아,V.O.S.,제국의아이들,쥬얼리,나인뮤지스까지! 정말축하드립니다~ 행복하게사세요! 그리고 오늘 큰언니 박정아의 생일이랍니다! 다함께 축하해주세요!!
Star Empire, panta zilei de astăzi♪ Park Jung Ah &Shirley Huang la nunta ta, V.O.S, ZE:A, Jewelry, Nine Muses! felicitari ~ O noua viata frumoasa! Si azi e ziua de nastere a Park Jung Ah, o sora mai mare Yirapnida! Vă rugăm să uniți sărbătoare!
130224 ZE:A's Kwanghee Twitter Update
@hwangkwanghee 그래 ! 민호 너 얼굴의 우월함 인정한다 ㅋㅋ 나도 나름 내 얼굴에 자신 있었는데! ....☞☜ ㅋㅋ무튼 Dream Girl ! 화이팅 !
Yeah! Minho Trebuie să recunosc superioritatea fata ㅋㅋAm însuși sa confruntat cu propriul meu!...☞☜ ㅋㅋHee Dream Girl! Go
130224 ZE:A's Tae Heon Twitter Update
@ZEA_TH:hello~^^♥
130223 Hyungsik's Twitter Update
@ZEA_Hyungsik 사랑합니다 여러붕
Te iubesc
source: ZE:A Style Indonesia.+ Children Of Empire Portugal.@FB
cr: ZEA's_PT
trans ro: empireromania
Ultima editare efectuata de catre M.Junyoungro in Joi Feb 28, 2013 7:19 am, editata de 2 ori