Children Of Empire

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday, Sunday Children of Empire

[TRANS + PIC] 130115  - 16 Kwanghee ,Junyoung,Minwoo's Twitter Update 10h0j2d

[TRANS + PIC] 130115 - 16 Kwanghee ,Junyoung,Minwoo's Twitter Update

M.Junyoungro
    M.Junyoungro
    Group:리더❤
    Group:리더❤

Varsta : 32
    Localizare : Empire
    Data de inscriere : 27/09/2010
    Stare de spirit : Like a PHEONIX

[TRANS + PIC] 130115  - 16 Kwanghee ,Junyoung,Minwoo's Twitter Update Empty [TRANS + PIC] 130115 - 16 Kwanghee ,Junyoung,Minwoo's Twitter Update

Mesaj  M.Junyoungro Vin Ian 18, 2013 12:39 am

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
    @ZEA_leader Sunt deja 3 ani de la debut.Mersi ca sarbatoriti~^^ Stiu ca fanii o sa fie mereu cu noi, multumesc si sunt recunoscator.Nu am nici tweet de când am început Anul Nou.Happy New Year~Ierteti-ma e tarziu! In place of that I throw the hot picture that was taken today! pic.twitter.com/azhRpKOe

130115 Kwanghee's Twitter Update
    @hwangkwanghee :1월 15일 우리의 3주년이기도 하고 . 동생의 생일 . 좋은날 . http://twitpic.com/bvn5gf
    15 Ianuarie e a 3 aniversare a noastra . si dongsaeng mei la multi ani. O zi frumoasa .

130116 Minwoo's Twitter Update
    @ZEA_Hyungsik:동준이 캐치미이퓨캔 뮤지컬 마지막 공연을 보고왔어요. 우리 멤버들은 못하는게 없네! 제국의아이들이란게 자랑스럽고 뿌듯하다 공연을 보고 나도 멤버들이 자랑스러울수있게 더 열심히 해야겠다는 다짐이 생긴다^^!
    Vino sa vizionezi ultimul spectacol al lui muzical Dongjun 'Catch Me If You Can'. Membri nostri sunt buni la tot!Sunt mulțumit și mândru să fiu Children of Empire. Uitati-va la performanta, eu simt că trebuie să muncească mai mult , astfel încât membrii ar putea fi mândri de mine^^!

http://twitpic.com/bvw2x2
    @ZEA_MW:우리 3pl 히데형 멋있죠?!!! ぼくたち3plメンバーひでおにさんかっこいい!
    3pl Hide hyung nostru nu-i cool?!!!! membru nostru 3pl , Hide brother e asa de cool!

@ZEA_MW:동준이 뮤지컬 살아있네 ㅎ 내가 참 우리멤버들 한테 자극을 받는다 ㅋㅋ 죽겟네 ㅋㅋ 얼마나 더 열심히해야하는거여 ㅋㅋ
    Muzicalul lui Dongjun este în viată ㅎ Sunt stimulate de către membrii noștri ㅋㅋ Vine sa mor ㅋㅋ Cât de mult trebuie sa faca mai mult din greuㅋㅋ

(translated by ZEAs_World)
    trans ro: empireromania

Data/ora curentă este: Dum Noi 24, 2024 1:31 pm