[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
@HwangKwanghee:나 결혼 한다고 정신없어서 , 우리 사랑하는 동생 동준이 영화개봉축하한다고 말도못했네 ㅋㅋ 미안해! 여러분 즐거운 주말! 영화 ! 회사원~!!! 보고 오세요 ㅋ 우리동준이 액션 기가막힙니다 ㅋㅋ 김동준 화이팅!!
Celebrarea căsătoriei sau că nu avem nici spiritul, filmul lansat, dragul meu dongsaeng Dong Jun, ar spune asta ke ke scuze!Ai un week-end placut! Filme!Oficiul lucrător!
@ZEA_TH; 그대들은 나의 비타민..♥
Sunteți vitamine mele .. ♥
@ZEA_MW: みなさん、M.on TVみてくれてますよね? みてないかた、水曜よる11時、必ず見てください! ぼくのMCどうだったか、感想まってます!
Toată lumea a vaut M.on TV nu?Dacă nu a-ti văzut,vă rugăm să nu uitati să vedeti miercuri,la 23h! Astept gândurile voastre asupra performantei timp ca MC!
@ZEA_MW:1/6にセカンドシングルがリリースします! しかも、TV朝日の11月オープニングソングに決定!! みんな、チェックしてくださいね!!
06/11 ne vom elibera cel de-al doilea single! Si aceasta este piesa de deschidere pentru TV Asahi în noiembrie! Toată lumea, vă rugăm să acorde o atentie ei!
source: Twitter@hwangkwanghee, Twitter@ZEA_TH, Twitter@ZEA_MW + zea-style.com/
trans ro:empireromania
@HwangKwanghee:나 결혼 한다고 정신없어서 , 우리 사랑하는 동생 동준이 영화개봉축하한다고 말도못했네 ㅋㅋ 미안해! 여러분 즐거운 주말! 영화 ! 회사원~!!! 보고 오세요 ㅋ 우리동준이 액션 기가막힙니다 ㅋㅋ 김동준 화이팅!!
Celebrarea căsătoriei sau că nu avem nici spiritul, filmul lansat, dragul meu dongsaeng Dong Jun, ar spune asta ke ke scuze!Ai un week-end placut! Filme!Oficiul lucrător!
@ZEA_TH; 그대들은 나의 비타민..♥
Sunteți vitamine mele .. ♥
@ZEA_MW: みなさん、M.on TVみてくれてますよね? みてないかた、水曜よる11時、必ず見てください! ぼくのMCどうだったか、感想まってます!
Toată lumea a vaut M.on TV nu?Dacă nu a-ti văzut,vă rugăm să nu uitati să vedeti miercuri,la 23h! Astept gândurile voastre asupra performantei timp ca MC!
@ZEA_MW:1/6にセカンドシングル
06/11 ne vom elibera cel de-al doilea single! Si aceasta este piesa de deschidere pentru TV Asahi în noiembrie! Toată lumea, vă rugăm să acorde o atentie ei!
source: Twitter@hwangkwanghee, Twitter@ZEA_TH, Twitter@ZEA_MW + zea-style.com/
trans ro:empireromania