[16/10/12] Twitter Taeheon:
@ZEA_leader 리다님 왜케 잘생기셨어요..?><
Leader-nim de ce esti frumos..?><
[17/10/12] Twitter Hyungsik:
@ZEA_MW 오 미누형 사진 멋있다 첫번째사진은 점프해서 찍은거야? 나왔뜸2는 기가막히네 영화포스터 인줄 뒤에 배경만 붙이면 늑대의유혹이네
Oh pozele cu Minwoo hyung sunt cool.Este că prima fotografie a fost făcută în timpul ce ai sărit?A doua este buna.Dacă eu numesc fundalul din spatele, este ca un poster film Temptation of Wolves
@ZEA_TH 태헌이형 고백할게있어요.. 사실 형 올리는 사진들 다 똑같은사진 올리는줄.. 난일부러그런줄알았는데 다 다른사진이라느ㅠㅠ
Taeheon hyung,Trebuie să mărturisesc ceva .. Pentru a fi sincer fotografii postate de Hyung sunt toate la fel.Am crezut că în mod intenționat, dar ele sunt toate fotografiile diferiteㅠㅠ
[17/10/12] Twitter Taeheon:
@ZEA_Hyungsik 저각도가..ㅋㅋ 젤.. 잘나온다는… ㅋㅋ머리랑 옷이랑 다르자너!!!!
Unghiul redus.. ㅋㅋ cel mai bun .. arata bine… ㅋㅋPărul si hainele sunt diferite!!!!
[17/10/12] Twitter Minwoo:
@ZEA_Hyungsik ㅋㅋㅋㅋ기가막히냐 ㅋㅋㅋ
ㅋㅋㅋㅋebine?ㅋㅋㅋ
[19/10/12] Twitter Hyungsik:
@ZEA_Hyungsik 오늘 공항에 와준 우리사람들 고마워요~ 제일 짱이야 ^_^ 오키나와에서도 잘하고왔어요 항상 응원해줘서 고마워요~
Multumim celor care au venit la aeroport azi~ Cel mai bun ^ _ ^Am lucrat bine în Okinawa.Va multumim pentru ca ,intotdeauna ne sprijiniti ~
@ZEA_Hyungsik 트위터 업데이트 한 뒤로 멘션보면 원래 내가 읽었던데부터 보여졌었는데 이젠 막 새로 올라온 멘션에 밀려서 찾을수가없다 업데이트 밉다
Dacă mă uit după referințele postate pe twitter,aceasta apar de obicei atunci când am început să citesc, dar acum nu le pot găsi, deoarece cuvintele sunt înlocuite cu altele noi.Urăsc actualizările
Source: Twitter@ZEA_TH, Twitter@ZEA_Hyungsik, Twitter@ZEA_MW
trans: M.Junyoungro@empireromania
@ZEA_leader 리다님 왜케 잘생기셨어요..?><
Leader-nim de ce esti frumos..?><
[17/10/12] Twitter Hyungsik:
@ZEA_MW 오 미누형 사진 멋있다 첫번째사진은 점프해서 찍은거야? 나왔뜸2는 기가막히네 영화포스터 인줄 뒤에 배경만 붙이면 늑대의유혹이네
Oh pozele cu Minwoo hyung sunt cool.Este că prima fotografie a fost făcută în timpul ce ai sărit?A doua este buna.Dacă eu numesc fundalul din spatele, este ca un poster film Temptation of Wolves
@ZEA_TH 태헌이형 고백할게있어요.. 사실 형 올리는 사진들 다 똑같은사진 올리는줄.. 난일부러그런줄알았는데 다 다른사진이라느ㅠㅠ
Taeheon hyung,Trebuie să mărturisesc ceva .. Pentru a fi sincer fotografii postate de Hyung sunt toate la fel.Am crezut că în mod intenționat, dar ele sunt toate fotografiile diferiteㅠㅠ
[17/10/12] Twitter Taeheon:
@ZEA_Hyungsik 저각도가..ㅋㅋ 젤.. 잘나온다는… ㅋㅋ머리랑 옷이랑 다르자너!!!!
Unghiul redus.. ㅋㅋ cel mai bun .. arata bine… ㅋㅋPărul si hainele sunt diferite!!!!
[17/10/12] Twitter Minwoo:
@ZEA_Hyungsik ㅋㅋㅋㅋ기가막히냐 ㅋㅋㅋ
ㅋㅋㅋㅋebine?ㅋㅋㅋ
[19/10/12] Twitter Hyungsik:
@ZEA_Hyungsik 오늘 공항에 와준 우리사람들 고마워요~ 제일 짱이야 ^_^ 오키나와에서도 잘하고왔어요 항상 응원해줘서 고마워요~
Multumim celor care au venit la aeroport azi~ Cel mai bun ^ _ ^Am lucrat bine în Okinawa.Va multumim pentru ca ,intotdeauna ne sprijiniti ~
@ZEA_Hyungsik 트위터 업데이트 한 뒤로 멘션보면 원래 내가 읽었던데부터 보여졌었는데 이젠 막 새로 올라온 멘션에 밀려서 찾을수가없다 업데이트 밉다
Dacă mă uit după referințele postate pe twitter,aceasta apar de obicei atunci când am început să citesc, dar acum nu le pot găsi, deoarece cuvintele sunt înlocuite cu altele noi.Urăsc actualizările
Source: Twitter@ZEA_TH, Twitter@ZEA_Hyungsik, Twitter@ZEA_MW
trans: M.Junyoungro@empireromania