Children Of Empire

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday, Sunday Children of Empire

[TRANS] [10 Twitter] 6 Things You Wanted to Know About ZE:A 10h0j2d

2 participanți

[TRANS] [10 Twitter] 6 Things You Wanted to Know About ZE:A

M.Junyoungro
    M.Junyoungro
    Group:리더❤

Varsta : 32
    Localizare : Empire
    Data de inscriere : 27/09/2010
    Stare de spirit : Like a PHEONIX

123 [TRANS] [10 Twitter] 6 Things You Wanted to Know About ZE:A

Mesaj  M.Junyoungro Mar Oct 16, 2012 2:54 am

Aici sunt de sase întrebări atent selectionate le-am primit de la prietenii nostri dragi Twitter,care au dat fotografii lor de a interactiona cu "Phoenix" cântăreti

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
    ZE:A member Min Woo îmbracăt într-un sacou negru din piele împânzit pentru imaginea copertei ultimului lor single, "Phoenix", aparut pe August 27, 2012. [Star Empire Entertainment]

Aveti o multime de călătorie si salutati fanii întotdeauna în limbile locale. Ce limbă a fost cel mai dificil de a vorbi? @adelHeidSmith
    Min Woo:Unele limbi sunt simple să-ti amintesc si usor de utilizat.Dar cele dificile au fost în mare parte din Orientul Mijlociu.
    Dong Jun: Chinese e grea de asemenea.
    Hyung Sik: Fiecare limbă nu este usoara, atâta timp cât nu e coreean.

"Spectaculos" este unul dintre cele mai bune albume auzit până acum,asa ca sunt crios/oasa care e melodia prefera de pe albumul SPECTACULAR .@hiddenskylight
    All: Toate.
    Kevin: Cred că fanii nostri le place foarte mult "Never End", deoarece coregrafia este foarte sexy.
    Hyung Sik: Versiunea remix la "aftereffect" este, de asemenea, frumos. Mereu ascult albumul nostru inainte sa merg sa dorm. Trebuie să spun, acest lucru este un album foarte frumos.

Am auzit că membrii au scris versurile la "Phoenix". Ce anume ia motivat sau inspirat să scrie versuri? @King__Aiman
    Dong Jun: Nu e usor sa scri. Au fost o multime de piese de practici care un au nici un sens.A fost greu pentru că am scris versurile sub o temă abstractă, "Phoenix". În cazul în care piesa este despre dragoste, atunci voi scrie despre experiențele mele,dar a fost greu să scriu cu o astfel de subiect abstract

ZE:A member Siwan pune un tricou negru pentru imagine coperta ultimului lor single, "Phoenix",aparut pe August 27, 2012. [Star Empire Entertainment]

Există aspecte ale vietii ca o celebritate pe care nu au anticipat si au fost surprinsi de după debutul său? @adelHeidSmith
    Min Woo:Noi nu suntem celebritati. (rade)
    Hyung Sik: Te rog raspunde Kwang Hee. (un ras mare)
    Kwang Hee: [După ce ezită o clipă]Ceea ce este greu este că trebuie să fie atent cu cuvintele si actiunile noastre oriunde am merge. Un cuvânt poate aduce o neîntelegere uriasă, stii.

Cum se simt membri din ZE:A simt despre Kwanghee fiind căsătorit acum? @derpsik
    Kwang Hee: Nu spun nimic rău, deoarece Soarele-hwa pot vedea. Imi place[being married]. Daca vrei sa fii iubit, trebuie să faci ceea ce vrea ea.
    Kevin:Chiar sunt de acord cu comentariul său că oamenii ar trebui să înteleagă fiecare mai multe pentru a mentine căsătoria . Nu este vorba despre o persoană pierde alta persoana.Ambele au nevoie de ele să se înțeleagă reciproc.

ZE:A member Hyung Sik pune un sacou gri punctată pentru fotografie coperta ultimului lor single, "Phoenix",aparut pe August 27, 2012. [Star Empire Entertainment]

Cine ar fi cel supravietuit fiind lasat singur pe o insulă timp de 10 zile până a ajuns echipa de salvare?@ABLAQLILY
    Hyung Sik: Kevin.E un bucătar bun. Si cred ca pot supravietui mai mult de a vă bucura de viața mea acolo,întrucât voi fi multumit cu ceea ce am acolo.
    Min Woo: Va muri de foame. (rade)
    Kevin: Am citit o carte despre cum să supravietuiasc într-o insulă pustie. Se spune ca om obtine puteri supranaturale si inteligentă atunci când sunt singuri sau în situatii de urgentă.Deci, eu cred că putem trăi cu totii acolo. Dar Kwang Hee nu. (rade)
    Kwang Hee: Nu voi mai merge acolo din nou. Tu nu poate supravietui singur în insule pustii.
    Hyung Sik:Acesta va fi distractiv, dacă vom merge împreună.

ZE:A member Tae Heon isi pune un tricou pentru fotografie coperta ultimului lor single, "Phoenix",aparut pe August 27, 2012. [Star Empire Entertainment]

source": http://www.kstar10.com/view.htm?idxno=2012100423320680387
    TRANS RO:EMPIREROMANIA
    Zeze
    Zeze
    Groupe:Translator ☆

Varsta : 31
    Localizare : ZE:A's Empire
    Data de inscriere : 20/06/2012
    Stare de spirit : ~ ☆STAR EMPIRE☆ ~

123 Re: [TRANS] [10 Twitter] 6 Things You Wanted to Know About ZE:A

Mesaj  Zeze Sam Oct 20, 2012 2:24 am

Daca tot zice Kwanghee ca o sa faca ce zice nevasta thinking
    daca vrea sa mergeti amandoi pe o insula pe pustie, o lasi sa mearga singura?? rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor
    M.Junyoungro
    M.Junyoungro

Mesaj  M.Junyoungro Sam Oct 20, 2012 2:35 am

rolling on the floor rolling on the floor chinul lui I Don\'t Want To See
    deci a fost super naspa acolo sa inteleg..astia(restu) vor sa mearga TOTI laughing laughing
    Zeze
    Zeze

Mesaj  Zeze Sam Oct 20, 2012 2:36 am

probabil ca nu stiu ce ii asteapta rolling on the floor rolling on the floor
    M.Junyoungro
    M.Junyoungro

Mesaj  M.Junyoungro Sam Oct 20, 2012 2:40 am

aa pai fug toti de acolo.. si insecte si toate animalele rolling on the floor rolling on the floor daca se duc
    Zeze
    Zeze

Mesaj  Zeze Sam Oct 20, 2012 2:42 am

si Kevin fugind cu tigaia in mana rolling on the floor rolling on the floor
    M.Junyoungro
    M.Junyoungro

Mesaj  M.Junyoungro Sam Oct 20, 2012 2:56 am

rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor

ce ma? sa manance asa ceva? da nu o sa-mi mai placa de el..daca mananca...
    I Don\'t Want To See laughing laughing
    Zeze
    Zeze

Mesaj  Zeze Sam Oct 20, 2012 4:32 pm

nu mananca rolling on the floor rolling on the floor dar are nevoie de o arma ca sa se apere rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor

Continut sponsorizat

Mesaj  Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Dum Noi 24, 2024 1:59 pm