[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
@ZEA_Hyungsik:오늘은 오사카에 있는 "유니버셜 스튜디오"에 다녀왔지요~~ 어둡지만 인증..
Am fost la “Universal Studio” din Osaka astazi~~ Este intuneric dar ne vedem...
@ZEA_Hyungsik:그리고 오늘 특별한 날이여서 그런건지 아님 이번 테마가 그런건진 모르겠지만 그냥 돌아다니는 길마다 좀비들이 ㅠㅠ 몇번은 놀래서 나도 모르게 때릴뻔 ...
Si astazi a devenit o zi speciala, nu e cum va ganditi voi. Stiu ca tema de data asta a fost asa, dar zombii plimbandu-se de colo colo keke Am ramas socat de cateva ori si aproape i-am lovit fara sa vreau...
@ZEA_Hyungsik: 어제 유니버셜스튜디오에서...
Ieri la studioul Universal...
Cea mai buna deghizare.. Ai senzatia ca zombii din film sau joc sunt chiar acolo..In film sau joc exista si o arma...Kwanghee hyung a tipat, s-a pus pe jos, confuz~ Sa fiu sincer si eu....ㅋㅋ Am sa va spun daca am tipat data viitoare
source:@ZEA_Hyungsik, @ZEAs_World Twitter, kse91@tumblr
trans.ro: Zeze@empireromania
@ZEA_Hyungsik:오늘은 오사카에 있는 "유니버셜 스튜디오"에 다녀왔지요~~ 어둡지만 인증..
Am fost la “Universal Studio” din Osaka astazi~~ Este intuneric dar ne vedem...
@ZEA_Hyungsik:그리고 오늘 특별한 날이여서 그런건지 아님 이번 테마가 그런건진 모르겠지만 그냥 돌아다니는 길마다 좀비들이 ㅠㅠ 몇번은 놀래서 나도 모르게 때릴뻔 ...
Si astazi a devenit o zi speciala, nu e cum va ganditi voi. Stiu ca tema de data asta a fost asa, dar zombii plimbandu-se de colo colo keke Am ramas socat de cateva ori si aproape i-am lovit fara sa vreau...
@ZEA_Hyungsik: 어제 유니버셜스튜디오에서...
Ieri la studioul Universal...
Cea mai buna deghizare.. Ai senzatia ca zombii din film sau joc sunt chiar acolo..In film sau joc exista si o arma...Kwanghee hyung a tipat, s-a pus pe jos, confuz~ Sa fiu sincer si eu....ㅋㅋ Am sa va spun daca am tipat data viitoare
source:@ZEA_Hyungsik, @ZEAs_World Twitter, kse91@tumblr
trans.ro: Zeze@empireromania
Ultima editare efectuata de catre Zeze in Dum Oct 07, 2012 2:58 am, editata de 1 ori