Children Of Empire

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday, Sunday Children of Empire

[Trans+Pic] [12.08.25] ZE:A’s Japanese version of "Phoenix" Ranked #2 on Oricon 10h0j2d

2 participanți

[Trans+Pic] [12.08.25] ZE:A’s Japanese version of "Phoenix" Ranked #2 on Oricon

Zeze
    Zeze
    Groupe:Translator ☆
    Groupe:Translator ☆

Varsta : 31
    Localizare : ZE:A's Empire
    Data de inscriere : 20/06/2012
    Stare de spirit : ~ ☆STAR EMPIRE☆ ~

[Trans+Pic] [12.08.25] ZE:A’s Japanese version of "Phoenix" Ranked #2 on Oricon Empty [Trans+Pic] [12.08.25] ZE:A’s Japanese version of "Phoenix" Ranked #2 on Oricon

Mesaj  Zeze Sam Sept 15, 2012 4:16 am

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Versiunea japoneza a noii melodii a celor de la ZE:A ‘Phoenix’, lansata pe 24 august, a urcat pe locul 2 in clasamentul updatat zilinic a celor de la Oricon!
    Star Empire a declarat “Este o diferenta de aproape 500 de albume vandute intre ZE:A si grupul de fete AKB48, care s-au clasat pe primul loc. Asadar, daca ZE:A ar incepe promovarile in Japonia, ar fi in stare sa se claseze pe primul loc.”
    Liderul Junyoung de asemenea si exprimat gandurile :” Speram ca rezultatele bune in Japonia vor avea efect si asupra promovarilor din Coreea. Toti membrii au fost fericiti ca am castigat mai multi fani de-a lungul promovarilor cu ‘Aftermath’. O sa ne rasplatim fanii cu ‘Phoenix’, la care am muncit mult.”
    ZE:A se va intoarce in Coreea pe 28 pentru a incepe promovarile pentru ‘Phoenix’.

source: via Nate. jae.lea.jung@allkpop., empirechildren.net
    trans.ro: Zeze@empireromania

M.Junyoungro
    M.Junyoungro
    Group:리더❤
    Group:리더❤

Varsta : 32
    Localizare : Empire
    Data de inscriere : 27/09/2010
    Stare de spirit : Like a PHEONIX

[Trans+Pic] [12.08.25] ZE:A’s Japanese version of "Phoenix" Ranked #2 on Oricon Empty Re: [Trans+Pic] [12.08.25] ZE:A’s Japanese version of "Phoenix" Ranked #2 on Oricon

Mesaj  M.Junyoungro Sam Sept 15, 2012 4:20 am

si pheonix a iesit(fac si eu ca th) laughing
    yeahh si e super melodia sa nu mai spun de mv drooling drooling
    baieti au un an super bun(inafara de mici accidente X_X) da sper ca o sa fie totul bine pentru ei. si NR 1 ii asteapta High Five!

Data/ora curentă este: Vin Noi 15, 2024 12:33 pm