Children Of Empire

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday, Sunday Children of Empire

[Trans+Pic]ZE:A’s Siwan looks dandy in tailored suits for ‘GEEK’ magazine 10h0j2d

2 participanți

[Trans+Pic]ZE:A’s Siwan looks dandy in tailored suits for ‘GEEK’ magazine

Zeze
    Zeze
    Groupe:Translator ☆
    Groupe:Translator ☆

Varsta : 31
    Localizare : ZE:A's Empire
    Data de inscriere : 20/06/2012
    Stare de spirit : ~ ☆STAR EMPIRE☆ ~

[Trans+Pic]ZE:A’s Siwan looks dandy in tailored suits for ‘GEEK’ magazine Empty [Trans+Pic]ZE:A’s Siwan looks dandy in tailored suits for ‘GEEK’ magazine

Mesaj  Zeze Mier Sept 05, 2012 3:30 pm

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Lim Siwan, membru al trupei ZE:A s-a transformat dintr-un tanar baiat intr-un adult.
    Cantaretul/actorul a participat recent la o sedinta foto a revistei de moda ‘Geek’ si a avut a imagine sofisticata purtand o varietate de costume personalizate.
    Imaginea sa tinereasca nu s-a regasit deloc de a lungul sedintei foto, iar Siwan care arata ca un fotomodel profesionist a aratat un aer modern si matur in timp ce poza.
    Cineva din membrii staff-ului a remacat “Nu stiam ca Siwan va arata asa de bine in costume. Am fost surprinsi cum fiecare model i se potrivea”.
    Fotografiile cu Siwan pot fi gasite in editia de septembrie a revistei ‘Geek’!

source:allkpop,OSEN via Nate, TVDaily via Nate, TVDaily via Nate
    trans.ro: Zeze@empireromania
    M.Junyoungro
    M.Junyoungro
    Group:리더❤
    Group:리더❤

Varsta : 32
    Localizare : Empire
    Data de inscriere : 27/09/2010
    Stare de spirit : Like a PHEONIX

[Trans+Pic]ZE:A’s Siwan looks dandy in tailored suits for ‘GEEK’ magazine Empty Re: [Trans+Pic]ZE:A’s Siwan looks dandy in tailored suits for ‘GEEK’ magazine

Mesaj  M.Junyoungro Mier Sept 05, 2012 10:45 pm

da pozele nu's inca pe forum.da am sa le pun tongue

Data/ora curentă este: Dum Noi 24, 2024 9:36 am