Children Of Empire

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday, Sunday Children of Empire

[TRANS] 120521 ZE:A’s Kwanghee reveals that he once confessed his feelings to another celebrity 10h0j2d

[TRANS] 120521 ZE:A’s Kwanghee reveals that he once confessed his feelings to another celebrity

M.Junyoungro
    M.Junyoungro
    Group:리더❤
    Group:리더❤

Varsta : 32
    Localizare : Empire
    Data de inscriere : 27/09/2010
    Stare de spirit : Like a PHEONIX

[TRANS] 120521 ZE:A’s Kwanghee reveals that he once confessed his feelings to another celebrity Empty [TRANS] 120521 ZE:A’s Kwanghee reveals that he once confessed his feelings to another celebrity

Mesaj  M.Junyoungro Dum Mai 27, 2012 12:46 am

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

La cea mai recentă înregistrare a "‘Come to Play‘," a lui MBC, Kwanghee de la ZEA a rupt nişte bariere idoli prin schimbul de cinstit o poveste de dragoste din viaţa lui, vorbitori şocante colegi.

Kwanghee fost întotdeauna cunoscut pentru onestitatea lui şi mai direct lui pe spectacole soiurilor,astfel vorbitori nu ar fi fost prea surprins..Kwanghee a dezvăluit,"Eu mereu visez de a cădea în dragoste ca in filme.Am mărturisi odată sentimentele mele faţă de o celebritate femeie am avut o pasiune pentru."

Având în vedere că aceasta nu a fost chiar o jumătate de an de la mărturisirea lui,vorbitori au fost atât şocaţi şi surprins cu mărturisirea lui sinceră,,desen curiozitate cu privire la care ar fi putut fi..

La spectacol,Kwanghee comun, de asemenea, o poveste în care a fost pălmuit de un ex-prietena,complet cu o reconstituire comic de şocant jură că a spus faţă de el.

Episod difuzat în seara zilei de 21 Mai

source: ALLKpop
    TRANS RO: M.Junyoungro@empireromania

Data/ora curentă este: Vin Noi 15, 2024 4:02 pm