Children Of Empire

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday, Sunday Children of Empire

[TRANS + PIC] 2AM’s Jo Kwon confesses his love to Kim Dong Joon and asks him out on a date? 10h0j2d

[TRANS + PIC] 2AM’s Jo Kwon confesses his love to Kim Dong Joon and asks him out on a date?

M.Junyoungro
    M.Junyoungro
    Group:리더❤
    Group:리더❤

Varsta : 32
    Localizare : Empire
    Data de inscriere : 27/09/2010
    Stare de spirit : Like a PHEONIX

[TRANS + PIC] 2AM’s Jo Kwon confesses his love to Kim Dong Joon and asks him out on a date? Empty [TRANS + PIC] 2AM’s Jo Kwon confesses his love to Kim Dong Joon and asks him out on a date?

Mesaj  M.Junyoungro Lun Mar 26, 2012 12:11 am

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Jo Kwon de la 2 AM a creat o senzatie de a face brusc o confesiune cu Kim Dong Jun de la ZE:A

Potrivit KBS pe 23 martie, Jo Kwon dezvăluie sentimentele ascunse faţă de Kim Dongjun de la ZE:A privind înregistrarea de KBS 2TV Let’s Go Dream Team 2,care va fi difuzat în dimineaţa zilei de 25 martie.

În cazul în care concurenţii au trebuit să aleagă parteneri pentru jocurile viitoare ,Jo Kwo si-a manifestat interesul în care Kim a subliniat ca e rivalul său.Ei sunt atât recunoscuti cu mişcările lor rapide în industria de divertisment.Prin urmare, ei sunt rivalii mari atunci când vine vorba de a accelera

Pentru interesului Jo Kwon, a declarat Kim, "îmi place un tip înalt, Jung Jin Woon."Cu toate acestea, după entorse şi se transformă, Jo Kwon si Kim au ajuns ca un cuplu.

După ce a devenit un cuplu, Jo Kwon a spus " Kim Dongjun e atât de drăguţ. Am de gând să-l conducă, deoarece el nu are masina.Oaspetii au izbucnit în râs atunci când a cerut brusc Jo Kwon o intalnire.

In episodul Dream Team 2, Dream Team va concura cu 2AM ,are au venit înapoi, după un an şi şase luni de pauza.

Credit: en.korea.com
    Shared by: Hallyu Entertainment News
    Source:jaiswan's tumblt
    Plz take out with full and proper credit

Data/ora curentă este: Vin Noi 15, 2024 4:23 pm