Children Of Empire

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday, Sunday Children of Empire

[OTHER] My 3 Only Problems With ZE:A 10h0j2d

[OTHER] My 3 Only Problems With ZE:A

M.Junyoungro
    M.Junyoungro
    Group:리더❤
    Group:리더❤

Varsta : 32
    Localizare : Empire
    Data de inscriere : 27/09/2010
    Stare de spirit : Like a PHEONIX

[OTHER] My 3 Only Problems With ZE:A Empty [OTHER] My 3 Only Problems With ZE:A

Mesaj  M.Junyoungro Sam Mar 17, 2012 10:06 pm

Kwanghee
    NU, nu am problema cu wl, dar am probleme cu oameni care il urasc.

Mai toti ma intreaba ce naiba e gresit la operatie estetica?Oameni il urasc pentru ca-i deschis despre operatiile estetica. Ei gresit .Ar trebui sa;l iubiti pentru asta. Sunt sigura ca multi artisti au facut operati estetice,dar nu vorbesc despre asta.Kwanghee e un adevarat idol.El este un idol pentru idoli.

Heechul
    Stiati ca exista ELF care-l urasc tocmai pentru ca are acelaşi nume ca Heechul de la Super Junior ?Foarte prost. Nu vad cum poti sa urasti pe cineva doar pentru ca o persoana care numele la fel, se mai intampla.Vad nenumarati oameni de pe video la comentare ca spun ca au crezut ca-i Heechul de la Suju el trebuia să fie în filme. Apoi, uneori oamenii spun lucruri de genul:
    Ugh!! Am crezut că mi-a fost petală-iubitoare Chul oppa!~ [uploader of video],eşti atât de rău pentru_____ !
    Aceasta este cea mai proasta, serios ,**** am citit vreodata.

Subestimate şi subexpuse. Am auzit oameni plangandu-şi spun că grupurile sunt unul din fiecare, dar pentru mine cred ca ZE: A este una din acele grupuri care sunt atât subestimate şi subexpuse.

Lucruri pe care trebuie să devină mare:
    Arata (bine, nu pentru mine)
    Talent (desigur)
    Inima bună şi de personalitate (care conteaza pentru mine, nu vreau un n*nor*c*t / curv* de un idol pentru o părtinire)
    Stimei de sine şi potenţialul (nu se poate ajunge nicăieri dacă nu crezi în tine însuţi)

ZE: A are fiecare lucru pe această listă.Motivul pentru care spun asta este pentru că eu nu ştiu dacă în spectacole de muzică sunt părtinitoare a mai bogate companii sau de ce.

source:The Ultimate Zebra

Data/ora curentă este: Dum Noi 24, 2024 2:37 pm