Children Of Empire

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday, Sunday Children of Empire

[TRANS] [111221] Hyungsik’s twitter update 10h0j2d

[TRANS] [111221] Hyungsik’s twitter update

M.Junyoungro
    M.Junyoungro
    Group:리더❤
    Group:리더❤

Varsta : 32
    Localizare : Empire
    Data de inscriere : 27/09/2010
    Stare de spirit : Like a PHEONIX

[TRANS] [111221] Hyungsik’s twitter update Empty [TRANS] [111221] Hyungsik’s twitter update

Mesaj  M.Junyoungro Mier Dec 21, 2011 11:04 pm

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

First: ㅋㅋㅋ나한테 다들 어린이라고 그러는데!! ㅋㅋ. 막상 자기들도 히어로되고 세계부자되면 자고있는얼굴엔 절로 미소가 생길껄?!그건 본능이야!누가봐도 “야!얘 좋은꿈꾸나보다”라고 할 정도의 미소를 짓게되있어 ㅋㅋ
    [Trans] ㅋㅋㅋ Toti mi-au spus copil!! ㅋㅋ. Maksang insusi este un erou si cel mai bogat om din lume.Cea mai caracteristica facial este zambetul lui cand doarme?!Acesta este doar un instinct! Cine ar merge "Da! Vis de mine ", ca si acest zambet ㅋㅋ

Second: 솔직히 나는 잠을 잘때 잠이 아니라 기절을 하기때문에 꿈이 많이 기억나진않지만 뭐. 그런 나에게 이런꿈은 처음이라 ㅋㅋ 베스트1은 슈퍼맨같은 히어로가 된거. 베스트2는 세계1위 부자된거임ㅋㅋㅋ
    [Trans] Pentru a fi sincer, am adormit si a avut un vis pe care imi amintesc destul de bine.Era vorba despre mine ㅋㅋEu sunt cel mai bun primul supraom-alike erou.Ambele sunt in Top 2 din super-erou din lumeㅋㅋㅋ

Third: 내꿈에 여주인공으로 김태희누나가 출연해주셨다.남주인공은 나. ㅋㅋ 꿈이지만 태희누님 현실이든 꿈이든 역시 이쁘다ㅋㅋ 나중에는 현실로 정말 같이 출연할수있겠지?라는 희망찬 야망을 품게되는구나… 암튼 21년 꿈꿔온것들중에 Best3 등록.
    [Trans]In visul meu, a fost eroina Kim Taehee noona.eu sunt barbatul lider ㅋㅋ Fie in cazul in care este un vis sau realitate, Taehee noonim este inca foarte frumoasa ㅋㅋ Cum poate o persoana sa apara inca sa fie atat de frumos intr-un vis? Acest post este dificil. Oricum acesta este unul din lucrurile pe Best3 am visat de la 21 de ani.

Fourth: 공연장에와서 우리를 응원해준 ze:a’s!!! 비록 못왔지만 멀리서 응원해준ze:a’s!! 너무너무 고맙고 크리스마스에 좋은추억이 되었길 바래요!! 감기 조심하시고 언제나 행복한,웃음만 가득했으면 좋겠어요~!!^^
    ZE:A noastre care au venit la majorete pentru noi, pentru performanta de azi.!!!Iar (fani)ze:a care nu pot veni, dar inca indrazniti pentru noi de la distanta!! Chiar va multumesc. Sper ca aceasta va fi în cele mai bune amintiri de Craciun pentru tine!Va rugam sa fiti atenti sa nu pentru a prinde ____ si sa ramana mereu fericit, toate dintre voi au umplut numarul de locuri,Imi place asta ~!!^^

Tans: M.Junyoungro@EMPIREROMANIA

Data/ora curentă este: Dum Noi 24, 2024 1:38 pm