Children Of Empire

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday, Sunday Children of Empire

Imi doresc o stea cazatoare de Craciun cu Star Empire 10h0j2d

2 participanți

Imi doresc o stea cazatoare de Craciun cu Star Empire

Liana
    ♔ Vip's ZE:A
    ♔ Vip's ZE:A

Varsta : 34
    Data de inscriere : 21/05/2011
    Stare de spirit : mazeltov all night long :)))

Imi doresc o stea cazatoare de Craciun cu Star Empire Empty Imi doresc o stea cazatoare de Craciun cu Star Empire

Mesaj  Liana Joi Dec 01, 2011 3:52 pm

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
    Vacanta vine peste noi şi asta înseamnă KPOP idoli in dreapta şi in stânga au început să elibereze melodii speciale de Crăciun pentru noi toţi.Una dintre primele agenţii ce ne ofera asta este Star Empire(Steaua Imperiului),a căror artişti,Park Jung Ah,Seo In Young,ZE:A,Jewerly şi Nine Muses s-au reunit pentru a oferi un vesel cântec de Crăciun şi un videoclip muzical.
    Piesa se ​​numeste "Shooting Star", şi pentru MV, vedem imagini cu artisti cantand melodia şi asteptand in timp ce-si indeplinesc sarcinile de zi cu zi.Lasă-ţi inima să fie încălzit urmarind acest videoclip muzical!

Pentru vizionare apasati aici

Sursa:Ningin blog
    Credit:Liana@EmpireRo

wow 45ty
    cand ascult melodia asta eu una simt deja craciunul prin aer hyg
    deci e pur si simplu adorabila melodia iar vocile se armonizeaza mai mult decat perfect der456
    well done Star Empire party
    M.Junyoungro
    M.Junyoungro
    Group:리더❤
    Group:리더❤

Varsta : 32
    Localizare : Empire
    Data de inscriere : 27/09/2010
    Stare de spirit : Like a PHEONIX

Imi doresc o stea cazatoare de Craciun cu Star Empire Empty Re: Imi doresc o stea cazatoare de Craciun cu Star Empire

Mesaj  M.Junyoungro Joi Dec 01, 2011 8:20 pm

ye..e super tare melodia... o sa fie in curand si in romana sub

Data/ora curentă este: Vin Noi 15, 2024 10:50 am