Children Of Empire

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday, Sunday Children of Empire

[NEWS]Kwanghee:"Am plans pentru ca imi lipseau membrii foarte mult" 10h0j2d

4 participanți

[NEWS]Kwanghee:"Am plans pentru ca imi lipseau membrii foarte mult"

Liana
    ♔ Vip's ZE:A

Varsta : 34
    Data de inscriere : 21/05/2011
    Stare de spirit : mazeltov all night long :)))

[NEWS]Kwanghee:"Am plans pentru ca imi lipseau membrii foarte mult" Empty [NEWS]Kwanghee:"Am plans pentru ca imi lipseau membrii foarte mult"

Mesaj  Liana Mar Noi 15, 2011 2:13 pm

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Pe 14 noiembrie,o conferinta de presa pentru "Legea Junglei" a postului SBS TV,a avut loc in Mok-Dong,Seul.Membrul Kwanghee a participa si a spus:"Sunt pe foarte recunoscator fiind cel mai tanar deoarece niciodata Kim Byung Man nu mi-a cerut sa indeplinesc sarcini grele."
    El a adaugat:"Sincer,eu nu pot ridica obiecte grele deoarece sunt slab. Deci rolurile mele sunt sa cant in timp ce dansez *ukulele ori de cate ori hyungs au avut grele timpuri."
    Membrul Kwanghee in timp ce este in jungla "Este greu pentru mine,cand sunt in Coreea,eu sunt mereu cu membrii mei.Eu sunt asa de singur in jungla.Am plans pentru ca ei mi-au lipsit foarte mult"
    Apoi a adaugat:"Cand am venit inapoi,le-am cumparat cadouri.Sunt atat de fericit pentru ca ei mi-au oferit o primire calduroasa."
    Legea junglei este un program de varietati de supravietuire filmat in Africa.Kim Byung Man,Ricky Kim,No Woo Jin si Ryu Dam sunt prezenti in spectacol.Se difuzeaza in fiecare vineri de la 11:05 p.m.

*ukulele este un instrument muzical cu coarde

Sursa:TVReport
    Credit:Liana@EmpireRo
    M.Junyoungro
    M.Junyoungro
    Group:리더❤

Varsta : 32
    Localizare : Empire
    Data de inscriere : 27/09/2010
    Stare de spirit : Like a PHEONIX

[NEWS]Kwanghee:"Am plans pentru ca imi lipseau membrii foarte mult" Empty Re: [NEWS]Kwanghee:"Am plans pentru ca imi lipseau membrii foarte mult"

Mesaj  M.Junyoungro Mier Noi 16, 2011 9:24 pm

da stiu ca a plans kwanghee in africa. da nu stiam de ce plangea.

ehh oricum a fost cam liniste fara kh.da bine ca a venit love struck big hug
    SmHyungsik01
    SmHyungsik01

Varsta : 30
    Localizare : Neverland
    Data de inscriere : 06/07/2011
    Stare de spirit : H..H..Like always ^^

[NEWS]Kwanghee:"Am plans pentru ca imi lipseau membrii foarte mult" Empty Re: [NEWS]Kwanghee:"Am plans pentru ca imi lipseau membrii foarte mult"

Mesaj  SmHyungsik01 Joi Noi 17, 2011 3:56 pm

laughing laughing C ciudat ar fi sa il vad pe KH plangand thinking shame on you mai bine nu....E bn k e acasa love struck
    M.Junyoungro
    M.Junyoungro

Varsta : 32
    Localizare : Empire
    Data de inscriere : 27/09/2010
    Stare de spirit : Like a PHEONIX

Mesaj  M.Junyoungro Vin Noi 18, 2011 12:57 am

eee e super love struck . mie mia fost mila de el cand lam vazut, chiar nu ma asteptam sa planga
    xHeartForTwo
    xHeartForTwo
    Group: 어린이 - Children ☆
     Group: 어린이 - Children ☆

Varsta : 31
    Localizare : Bucuresti
    Data de inscriere : 21/09/2011
    Stare de spirit : Happy :3

Mesaj  xHeartForTwo Sam Noi 19, 2011 9:28 pm

Nici eu nu stiam de ce a plans ... sad
    Dar acum ca am aflat mi se pare foarte sweet ... KwangHee e foarteeee dragut <3
    Ma bucur mult ca s-a intors mnnhgbb

Continut sponsorizat

Mesaj  Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Dum Noi 24, 2024 3:28 pm