Children Of Empire

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday, Sunday Children of Empire

[TRAS] Strong Heart-Povestea lui Kwanghee 10h0j2d

2 participanți

[TRAS] Strong Heart-Povestea lui Kwanghee

Liana
    ♔ Vip's ZE:A
    ♔ Vip's ZE:A

Varsta : 34
    Data de inscriere : 21/05/2011
    Stare de spirit : mazeltov all night long :)))

[TRAS] Strong Heart-Povestea lui Kwanghee Empty [TRAS] Strong Heart-Povestea lui Kwanghee

Mesaj  Liana Dum Noi 06, 2011 2:19 am

Kh:Cand am fost inca un stagiar,am luat autobuzul pentru a calatori incolo si incoace de la companie la casa lui.Intr-o zi,cand eram in autobuz,ascultam la mp3-ul meu si brus autobuzul a franat.Am crezut ca m-am echilibrat bine,dar in schimb,am tras de par o stewardesa.Un alt incident de dupa practica,atunci cand am fost pe cale sa scot mp3-ul, accidental am scos lenjeria mea de corp transpirata(deoarece stagiarii transpira foarte mult am adus o alta pereche curata) din geanta mea si a aterizat in fata stewardesei.
    Cand am fost in Africa,ei(T/N Cred ca este legea echipajului in jungla) nu ne-au permis sa facem dus sau sa mancam.Ca si idol,pielea mea a devenit bronzata si arsa.Dupa 4 dintre noi au aterizat pe o insula,initial ne-am gandit ca este un spectacol de varietati,astfel ei ne vor da sa mancam orez,dar ei nu ne-au dat sa mancam orez,in scopul de a arata o parte mai realista a spectacolului.Nu au fost multe fructe tropicale si au fost numai insecte/gandaci si nimic altceva.La inceput,noi am gasit dezgustatoare acele insecte/gandaci,dar dupa 2-3 zile,am indraznit sa mancam acele insecte/gandaci.Cand am fost intins jos si am vazut un sarpe pe copac asa ca i-am cerut unuia dintre hyungs sa-l omoare pentru al manca.Ca un idol,nu am facut baie si nici macar nu m-am machiat in prima saptamana de filmare.
    Lee Seung Gi:In acea saptamana,nu ati avut nici o masa buna?
    Kh:Nu a fost nici orez,asa ca am pierdut 6kg de cand m-am intors.Am uitat chiar si de mine,ca artist.E ca si cum imi traiesc viata mea ca si nativ in Africa.Cand m-am intors inapoi in Coreea,am avut tranzit de 3 ori.Am crezut ca fiind popular,cel putin cineva ma va recunoaste.Primul tranzit-Africa.Nimeni nu m-a recunoscut asa ca am renuntat.Al 2 lea tranzit-Hong Kong.Acolo erau cativa coreeni asa ca mi-am pus make-up pe fata.Cu toate aceastea pielea mea era bronzata si arsa asa ca desi mi-am pus make-up,acesta a fost nefolositor.Cu toate acestea,mi-am pus make-up pe fata dar nimeni nu m-a recunoscut si mi-a fost teama ca toata lumea m-a uitat.Ultimul tranzit-nu a fost nimeni care sa ma recunoasca cand am urcat in zborul spre Coreea.Nu am fost fericit.Pe deasupra si cu fata arsa,am fost foarte suparat.Am decis sa ma duc la toaleta cand avionul era pe cale sa decoleze.Dupa ce am deschis centura de siguranta,administratorul nu mi-a permis sa ma misc deoarece avionul era aproape sa decoleze.El mi-a spus:"Numai oamenii celebrii se pot misca" si i-am spus "Sunt celebru!"E ca si cum spun eu nu sunt celebru,asa ca nu pot folosi toaleta.

Sursa:jaeded @ tumblr
    Credit:Liana@EmpireRo
    M.Junyoungro
    M.Junyoungro
    Group:리더❤
    Group:리더❤

Varsta : 32
    Localizare : Empire
    Data de inscriere : 27/09/2010
    Stare de spirit : Like a PHEONIX

[TRAS] Strong Heart-Povestea lui Kwanghee Empty Re: [TRAS] Strong Heart-Povestea lui Kwanghee

Mesaj  M.Junyoungro Dum Noi 06, 2011 4:55 am

OMG OMg OMG OMG OMg da eu muream de foame acolo nu mancam nimic si maia les sparpe I Don\'t Want To See nici nu vreau sa ma gandesc prin ce a trecut kwanghee(onistul nostru)
    nu ma asteptam la asta , sa manance el asa ceva I Don\'t Want To See .wooow 6 kg surprise a slabit. surprise

deoarece stagiarii transpira foarte mult am adus o alta pereche curata) din geanta mea si a aterizat in fata stewardesei. rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor
    haa haa haa haa
    nu ma pot abtine sa nu rad la faza asta e super tare .

Data/ora curentă este: Dum Noi 24, 2024 12:54 pm