Children Of Empire

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday, Sunday Children of Empire

Heechul socheaza fanele cu partea sa de profil 10h0j2d

2 participanți

Heechul socheaza fanele cu partea sa de profil

Liana
    ♔ Vip's ZE:A

Varsta : 34
    Data de inscriere : 21/05/2011
    Stare de spirit : mazeltov all night long :)))

Heechul socheaza fanele cu partea sa de profil Empty Heechul socheaza fanele cu partea sa de profil

Mesaj  Liana Lun Oct 03, 2011 6:47 pm

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

La data de 29 septembrie,ZEA a postat o imagine uimitoare a membrului Hee Chul pe pagina lor de me2day şi a scris,"Membrul ZEA cu cele mai bune structuri faciale!Nu este nimeni altul decâtHeechul! Aratând profilul său lateral. "
    La încărcarea fotografie,sute de fani s-au îngrămădit să comenteze sub acest post.Ei au fost atraşi de imaginea băiatului idol ca şi idolul ce a facut un efort de a se poza cu ochii închişi.Poza pare că a fost smulsă direct dintr-o copertă revistei datorită calităţii sale ridicate.
    Netizenii exprimat şi-au exprimat uimirea lor:"profilul lui este atât de frumos","Foarte frumos" şi, "Wow! fata ta este perfecta ca o statuie! "

Source + Photos: Star Empire’s me2day
    Credit:Liana@EmpireRomania
    M.Junyoungro
    M.Junyoungro
    Group:리더❤

Varsta : 32
    Localizare : Empire
    Data de inscriere : 27/09/2010
    Stare de spirit : Like a PHEONIX

Heechul socheaza fanele cu partea sa de profil Empty Re: Heechul socheaza fanele cu partea sa de profil

Mesaj  M.Junyoungro Mar Oct 04, 2011 12:34 am

toti fani ? ca eu sincer nu's chiar asa de drooling

arata bine , nu pot sa nu spun asta tongue si eu care credeam ca doarme laughing
    Liana

Heechul socheaza fanele cu partea sa de profil Empty Re: Heechul socheaza fanele cu partea sa de profil

Mesaj  Liana Mar Oct 04, 2011 1:06 am

u right tongue
    ee chingule doar le stii pe salbaticele alea cum reactioneaza rolling on the floor
    M.Junyoungro
    M.Junyoungro

Mesaj  M.Junyoungro Mar Oct 04, 2011 1:14 am

serios parca ar avea aur pe el
    arata bine ~ wooow ~ da nu's ca ele drooling ~ serios
    Liana

Mesaj  Liana Joi Oct 13, 2011 2:42 am

mdea profil nice,ochi nice,gura nice,ochi nice=> eu de ce nu sunt drooling rolling on the floor pentru ca simplu:eu nu pot fi ca alea rolling on the floor disperate pana la ultimul nivel rolling on the floor rolling on the floor
    mama chingu iti imaginez daca ar avea aur pe el sigur ar fi fost descompus rolling on the floor rolling on the floor
    rolling on the floor fiecare lua cate o bucatica din el rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor
    M.Junyoungro
    M.Junyoungro

Mesaj  M.Junyoungro Vin Oct 14, 2011 12:52 am

auci nu vreau sa-mi imaginez. si chiar da i-as vedea nu as reactioana ca ele laughing cred ca sigur s-ar mira el si ceilalti laughing laughing

Continut sponsorizat

Mesaj  Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Vin Noi 15, 2024 3:53 pm