Chuseok Fericit ^ _ ^
A trecut foarte mult timp de cand nu am mai fost acasa asa ca acum ma odihnesc bine.Dupa intoarcerea acasa am realizat ca WiFi este incapabil de folosit.Din fericire am notebook-ul meu cu mine asa ca sunt sus~
In timpul Chuseok-ului,toata lumea trebuie sa petreaca Chuseok cu ZE:A
Si ai nostrii Junyoung Hyung,Kevin Hyung,Kwanghee Hyung,Siwan Hyung!
Heechul Hyung,Taehun Hyung,Minwoo Hyung şi Dongjun,toata lumea va rog bucurati-va de Chuseok si nu va ingrasati!
Nu va imbolnaviti,va multumesc tuturor,va iubesc pe toti
Si-acum ma duc sa imi petrec timpul cu familia mea.Toata lumea va rog,de asemenea,impartasiti cu membrii familiei voastre acele povesti nespuse.Bucurati-va de timpul fericit petrecut in familie.
Dupa ce am vazut"Sunt un cantaret"am fost impresionat de ea si asta m-a obosit aigoo.Trebuie sa muncesc din greu… ㅎㅎ
Vreau sa fiu cineva care poate livra afectiunea pe care o primesc
Sursa:JAEDED
Credit:Liana@EmpireRomania
A trecut foarte mult timp de cand nu am mai fost acasa asa ca acum ma odihnesc bine.Dupa intoarcerea acasa am realizat ca WiFi este incapabil de folosit.Din fericire am notebook-ul meu cu mine asa ca sunt sus~
In timpul Chuseok-ului,toata lumea trebuie sa petreaca Chuseok cu ZE:A
Si ai nostrii Junyoung Hyung,Kevin Hyung,Kwanghee Hyung,Siwan Hyung!
Heechul Hyung,Taehun Hyung,Minwoo Hyung şi Dongjun,toata lumea va rog bucurati-va de Chuseok si nu va ingrasati!
Nu va imbolnaviti,va multumesc tuturor,va iubesc pe toti
Si-acum ma duc sa imi petrec timpul cu familia mea.Toata lumea va rog,de asemenea,impartasiti cu membrii familiei voastre acele povesti nespuse.Bucurati-va de timpul fericit petrecut in familie.
Dupa ce am vazut"Sunt un cantaret"am fost impresionat de ea si asta m-a obosit aigoo.Trebuie sa muncesc din greu… ㅎㅎ
Vreau sa fiu cineva care poate livra afectiunea pe care o primesc
Sursa:JAEDED
Credit:Liana@EmpireRomania