Children Of Empire

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday, Sunday Children of Empire

Hyungshik  ii ureaza noroc lui Ryeowook de la SuperJunior 10h0j2d

3 participanți

Hyungshik ii ureaza noroc lui Ryeowook de la SuperJunior

Liana
    ♔ Vip's ZE:A

Varsta : 34
    Data de inscriere : 21/05/2011
    Stare de spirit : mazeltov all night long :)))

Hyungshik  ii ureaza noroc lui Ryeowook de la SuperJunior Empty Hyungshik ii ureaza noroc lui Ryeowook de la SuperJunior

Mesaj  Liana Mier Sept 07, 2011 11:05 pm

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Recent,Hyungshik i-a facut o vizita lui Ryeowook de la SuperJunior sa il felicite pentru performanta sa in muzicalul "The Wolf’s Temptation".Pe 7 septembrie,Ryeowook a postat o poza cu el si cu Hyungshik alaturi de un mesaj pe care scria:"Ii multumesc lui Hyungshik ca a venit sa vada performanta mea."
    Hyungshik a adus o cununa cu felicitari pentru Ryeowook si amandoi au pozat din intamplare langa ea. Hilar,Ryeowook a comentat:"Eu ar fi trebuit sa fac poza eu insumi,[dar]diferenta de inaltime este TT_TT,oricum ma simt atat de fericit."
    Netizenii care au vazut tweetul lui Ryeowook au comentant:"Este atat de frumos sa va vad baieti in bune conditi"," Noroc la muzical,lupta!","Frumosii acotri principali din muzicalul"The Wolf’s Temptation".
    Asa cum am mentiinat mai inainte,cele 2 staruri vor performa impreuna pentru prima data pe 22 septembrie si 28 septembrie.

Sursa + Foto: Star News
    Credit:Liana@EmpireRomania
    SmHyungsik01
    SmHyungsik01

Varsta : 30
    Localizare : Neverland
    Data de inscriere : 06/07/2011
    Stare de spirit : H..H..Like always ^^

Hyungshik  ii ureaza noroc lui Ryeowook de la SuperJunior Empty Re: Hyungshik ii ureaza noroc lui Ryeowook de la SuperJunior

Mesaj  SmHyungsik01 Joi Sept 08, 2011 1:33 am

Eu ar fi trebuit sa fac poza eu insumi,[dar]diferenta de inaltime este TT_TT
    laughing laughing laughing Saracu' Wooky...are aceeasi reactie ca DJ " Singurul lucru care nu il inteleg e inaltimea imensa a lui Hyungsik " rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor [Sau ceva de genul rolling on the floor rolling on the floor ].

AH ce as vrea sa vad musicalul asta [live , in direct si in reluare rolling on the floor love struck ]Mai ales cu amandoi pe scena !!

Cununa ....ok asta suna deja a nunta rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor

Amandoi st foalte cute in photo love struck love struck love struck laughing
    M.Junyoungro
    M.Junyoungro
    Group:리더❤
    Group:리더❤

Varsta : 32
    Localizare : Empire
    Data de inscriere : 27/09/2010
    Stare de spirit : Like a PHEONIX

Hyungshik  ii ureaza noroc lui Ryeowook de la SuperJunior Empty Re: Hyungshik ii ureaza noroc lui Ryeowook de la SuperJunior

Mesaj  M.Junyoungro Joi Sept 08, 2011 4:01 am

cand te uiti la poza mai intai iti sare in ochi diferenta rolling on the floor
    da oricum si asa,, ei sunt cute , nu conteaza acuma tongue

woow si eu as vrea sa vad da doar live laughing

Continut sponsorizat

Mesaj  Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Dum Noi 24, 2024 7:02 pm