Buna ziua tutror celor de la ZE:A!Nu am aparut de ceva tim dejaㅋacum noi suntem in Janponia la promovare.Pensiunea nu are nici un calculator,asa ca am imprumutat iPodul lui Minwoo pentru a lasa un mesaj.Astazi am avut o surpriza la performanta mini live.Ieri la eveniment noi am dat mana cu 6000 de fani.Desi a fost o zi incarcata.Desi a fost ocupat,zilele nu au fost asa de rele.Va rugam sa nu va faceti griji,am mancat orez bine.
(Am omis al 2 lea post din cauza sacaielii liderului despre asteptare si alte chestii )
Au existat unele cuvinte pe care le-am scris incorect.Am imprumutat iPod-ul lui Minwoo asa ca a fost o mica graba,deci daca exista greseli undeva si daca le vedeti,sper ca voi nu veti rade de mine.Noapte buna.
Sursa:junyoung@yozm
Credit:Liana@EmpireRomania
(Am omis al 2 lea post din cauza sacaielii liderului despre asteptare si alte chestii )
Au existat unele cuvinte pe care le-am scris incorect.Am imprumutat iPod-ul lui Minwoo asa ca a fost o mica graba,deci daca exista greseli undeva si daca le vedeti,sper ca voi nu veti rade de mine.Noapte buna.
Sursa:junyoung@yozm
Credit:Liana@EmpireRomania