Children Of Empire

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday, Sunday Children of Empire

[Photo] Hyungshik de la ZE:A viziteaza caminul lui SuperJunior pentru a se juca cu Ryeowook 10h0j2d

2 participanți

[Photo] Hyungshik de la ZE:A viziteaza caminul lui SuperJunior pentru a se juca cu Ryeowook

Liana
    ♔ Vip's ZE:A

Varsta : 34
    Data de inscriere : 21/05/2011
    Stare de spirit : mazeltov all night long :)))

[Photo] Hyungshik de la ZE:A viziteaza caminul lui SuperJunior pentru a se juca cu Ryeowook Empty [Photo] Hyungshik de la ZE:A viziteaza caminul lui SuperJunior pentru a se juca cu Ryeowook

Mesaj  Liana Mar Aug 09, 2011 3:18 am

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Ryeowook de la SuperJunior a incarcat o imagine pe twitter sa demonstreze ca prietenul sau Hyungshik de la ZE:A a vizitat caminul lor.
    Este deja miezul noptii cand Ryeowook tweeted Heechul ca Hyungshik va veni.Ryeowook twiteed:
    @ryeong9:Nu-mi vine sa cred ca ZE:A vine la caminul lui SuperJunior.Toata lumea rade si o ia raznaㅋㅋㅋ
    Ah Hyungshik sunt fercit(sa te vad)^^Se pare ca vom merge la culcare dupa ce mancam ramyun si jucam un joc de fotbal.

In poza sunt Donghae,Hyungsik si Ryeowook.

Sursa:Twitterul lui Ryeowook
    Credit:Liana@EmpireRomania
    SmHyungsik01
    SmHyungsik01

Varsta : 30
    Localizare : Neverland
    Data de inscriere : 06/07/2011
    Stare de spirit : H..H..Like always ^^

[Photo] Hyungshik de la ZE:A viziteaza caminul lui SuperJunior pentru a se juca cu Ryeowook Empty Re: [Photo] Hyungshik de la ZE:A viziteaza caminul lui SuperJunior pentru a se juca cu Ryeowook

Mesaj  SmHyungsik01 Mier Aug 10, 2011 7:33 pm

Aproape nici nu mi-am dat seama k e Donghae ! laughing Dar i-am recunoscut ochii laughing love struck love struck love struck HS e cute si dragalasi k deobicei love struck love struck love struck love struck love struck love struck Si Ryeowook cu zambetul lui laughing kiss love struck

Data/ora curentă este: Dum Noi 24, 2024 6:55 pm