Children Of Empire

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday, Sunday Children of Empire

Heechul de la ZE:A apare  intr-un featuring cu Wheesung de la Suju:"Un farmec diferit decat Yong Junhyung and Hoya" 10h0j2d

3 participanți

Heechul de la ZE:A apare intr-un featuring cu Wheesung de la Suju:"Un farmec diferit decat Yong Junhyung and Hoya"

Liana
    ♔ Vip's ZE:A

Varsta : 34
    Data de inscriere : 21/05/2011
    Stare de spirit : mazeltov all night long :)))

Heechul de la ZE:A apare  intr-un featuring cu Wheesung de la Suju:"Un farmec diferit decat Yong Junhyung and Hoya" Empty Heechul de la ZE:A apare intr-un featuring cu Wheesung de la Suju:"Un farmec diferit decat Yong Junhyung and Hoya"

Mesaj  Liana Mar Aug 02, 2011 11:54 pm

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Heechul de la ZE:A si-a facut o aparitie speciala in timpul performantei lui Wheesung"Words that freeze my heart" pe 10 aprilie.
    Wheesung featuring Hoya in loc de Yong Junhyung de la Beast care a facut featuringul ,dar special astazi,el canta cu Jung Heechul de la ZE:A.El si-a surprins fanii cu aparitia sa speciala pe scena cu Wheesung.,dupa ce si-a terminat performanta sa cu ZE:A si si-a schimbat hainele.
    Deoarece farmecul lui au fost diferite de Junhyung si Hoya lui,fanii l-au aplaudat cu voce tare

Sursa:Newsen
    Credit:Liana@EmpireRomania

Pei daca fanii de acolo te-au aplaudat cu voce tare,noi nu putem decat sa iti transmitem muuulte big hug big hug big hug big hug calduroase si multi kiss kiss kiss kiss dulci
    good luck party
    M.Junyoungro
    M.Junyoungro
    Group:리더❤
    Group:리더❤

Varsta : 32
    Localizare : Empire
    Data de inscriere : 27/09/2010
    Stare de spirit : Like a PHEONIX

Heechul de la ZE:A apare  intr-un featuring cu Wheesung de la Suju:"Un farmec diferit decat Yong Junhyung and Hoya" Empty Re: Heechul de la ZE:A apare intr-un featuring cu Wheesung de la Suju:"Un farmec diferit decat Yong Junhyung and Hoya"

Mesaj  M.Junyoungro Mier Aug 03, 2011 12:59 am

am vazut video. melodia a fost tradusa sa am sters-o pt ca era blocata in cateva tari. da va pot sa(daca o mai am in pc tradusa) da pe mes tongue
    Liana

Varsta : 34
    Data de inscriere : 21/05/2011
    Stare de spirit : mazeltov all night long :)))

Heechul de la ZE:A apare  intr-un featuring cu Wheesung de la Suju:"Un farmec diferit decat Yong Junhyung and Hoya" Empty Re: Heechul de la ZE:A apare intr-un featuring cu Wheesung de la Suju:"Un farmec diferit decat Yong Junhyung and Hoya"

Mesaj  Liana Vin Aug 05, 2011 8:52 pm

chiiinguuu big hug
    suuper mv-ul love struck
    minunate voci love struck
    mercic pentru el Day Dreaming Day Dreaming
    chiar a fost mumoasa prestatia celor 2 hee hee
    SmHyungsik01
    SmHyungsik01

Varsta : 30
    Localizare : Neverland
    Data de inscriere : 06/07/2011
    Stare de spirit : H..H..Like always ^^

Mesaj  SmHyungsik01 Mar Aug 09, 2011 1:37 am

Mie imi place Weesung cum a cantat cu Junhyung laughing love struck ..dar si cu Heechul ... love struck love struck love struck Imi place privirea lui love struck love struck Si cand isi face intrarea love struck love struck

Continut sponsorizat

Mesaj  Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Dum Noi 24, 2024 5:38 pm