Children Of Empire

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday, Sunday Children of Empire

Dongjun de la ZE:A va juca in filmul “GIRL K” 10h0j2d

3 participanți

Dongjun de la ZE:A va juca in filmul “GIRL K”

Liana
    ♔ Vip's ZE:A

Varsta : 34
    Data de inscriere : 21/05/2011
    Stare de spirit : mazeltov all night long :)))

Dongjun de la ZE:A va juca in filmul “GIRL K” Empty Dongjun de la ZE:A va juca in filmul “GIRL K”

Mesaj  Liana Vin Iul 29, 2011 12:07 am

Dongjun de la ZE:A va juca intr-un nou film de actiune:”Girl K”.El joaca rolul lui Go Young Min,care se indragosteste de personajul principal Cha Yeon Jin,jucat de cantareata/actrita Han Groo.
    In luna februarie,Dongjun a jucat rolul lui Jihoon,un baiat de pe o insula,pentru KBS de Anul Nou in drama speciala numita “Cross Yeongdo Bridge”.El a primit recenzii pozitive pentru actul sau si din aceasta cauza,el a adunat foarte multa curiozitate pentru noul sau proiect.
    Dongjun afirma:” Dacă exprimarea emoţiilor pe scena este cel mai mare farmec al unui cântăreţ,atunci farmecul neobişnuit de a acţiona este capacitatea sa de a trăi viaţa altcuiva şi emoţiile acelei persoane.Mai mult decat ambitie pot spune ca actoria este visul meu, vreau sa diger complet rolul meu in acest moment.”
    Filmul are in centru pe Cha Yeon Jin,care creste devenind o ucigasa pentru a-si razbuna mama.Acesta va fi difuzat pe 27 august.

Sursa:allkpop
    Credit:Liana@EmpireRomania
    M.Junyoungro
    M.Junyoungro
    Group:리더❤

Varsta : 32
    Localizare : Empire
    Data de inscriere : 27/09/2010
    Stare de spirit : Like a PHEONIX

Dongjun de la ZE:A va juca in filmul “GIRL K” Empty Re: Dongjun de la ZE:A va juca in filmul “GIRL K”

Mesaj  M.Junyoungro Vin Iul 29, 2011 9:34 am

am avzut ceva dintr-o drama unde a jucat , da sper sa o gasesc love struck
    Liana

Varsta : 34
    Data de inscriere : 21/05/2011
    Stare de spirit : mazeltov all night long :)))

Dongjun de la ZE:A va juca in filmul “GIRL K” Empty Re: Dongjun de la ZE:A va juca in filmul “GIRL K”

Mesaj  Liana Vin Iul 29, 2011 1:45 pm

si eu la fel Day Dreaming ca vreau sa vad drama batting eyelashes batting eyelashes
    SmHyungsik01
    SmHyungsik01

Varsta : 30
    Localizare : Neverland
    Data de inscriere : 06/07/2011
    Stare de spirit : H..H..Like always ^^

Mesaj  SmHyungsik01 Sam Iul 30, 2011 10:46 pm

UUUUuuuuu sa ii ascultam din nou accentul ala sweet al lui rolling on the floor rolling on the floor kre pe Ryu o face sa rada rolling on the floor

Da mie chiar imi place love struck love struck
    M.Junyoungro
    M.Junyoungro

Varsta : 32
    Localizare : Empire
    Data de inscriere : 27/09/2010
    Stare de spirit : Like a PHEONIX

Mesaj  M.Junyoungro Sam Iul 30, 2011 10:47 pm

am pus parti din drama lui pe forum

Continut sponsorizat

Mesaj  Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Dum Noi 24, 2024 6:42 pm