Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday, Sunday Children of Empire


  [News] ZE:A J va lansa cântecul japonez „Roulette”

  Distribuiţi
  WitchMedusa WildCat
  WitchMedusa WildCat
  ♔ Members
  ♔ Members

  Mesaje : 234
  Varsta : 26
  Localizare : Ploiesti
  Data de inscriere : 17/09/2013
  Stare de spirit : Hocus pocus!

  [News] ZE:A J va lansa cântecul japonez „Roulette”

  Mesaj  WitchMedusa WildCat la data de Vin Oct 14, 2016 3:28 pm

  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

  La 21 ianuarie, cinci membri ZE:A s-au alăturat pentru a forma ZE:A J şi pentru a lansa cântecul japonez numit „Roulette”.

  Formată din membrii Kevin, Dongjun, Minwoo, Heechul şi Taeheon, trupa doreşte să le ofere fanilor o nouă imagine, diferită de imaginea întregii trupe ZE:A.

  Numele trupei vine de la Jewel (Bijuterie), Joy (Bucurie), Jolly (Jovial), Justice (Justiţie) şi Join (Unire), simbolizând de asemenea conexiunea dintre Japonia şi Coreea.

  Albumul este alcătuit din patru cântece şi un cântec instrumental – pe lângă cântecul care oferă numele albumului, mai sunt şi „With You”, versiunea japoneză a cântecului „One” şi „It Was You”. „Roulette” este un cântec ritmat care oferă trupei ZE:A J posibilitatea de a-şi arăta personalităţile haioase cu tempo-ul ca de circ şi instrumentaţia cutezătoare.

  Star Empire a comunicat mai multe despre trupa de cinci membri, spunând: „Taeheon este deja popular în Japonia datorită naturii sale drăgălaşe, în timp ce Heechul şi Dongjun sunt cunoscuţi datorită aspectului lor fizic sculptat. Kevin are imaginea unui gentleman şi Minwoo este adorabil. ZE:A J a plecat în Japonia la data de 20 ianuarie şi va promova acolo timp de o săptămână.

  Sursa: Koreaboo
  Trad. ro.: WitchMedusa.Empiro


   Acum este: Mier Ian 23, 2019 1:44 pm