Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday, Sunday Children of Empire


  [News] Actuala agenţie a lui Park Hyung Sik clarifică care este următoarea lui mişcare

  Distribuiţi
  avatar
  WitchMedusa WildCat
  ♔ Members
  ♔ Members

  Mesaje : 234
  Varsta : 26
  Localizare : Ploiesti
  Data de inscriere : 17/09/2013
  Stare de spirit : Hocus pocus!

  [News] Actuala agenţie a lui Park Hyung Sik clarifică care este următoarea lui mişcare

  Mesaj  WitchMedusa WildCat la data de Lun Iul 31, 2017 7:02 pm

  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

  Park Hyung Sik doreşte să termine filmările pentru drama Strong Woman Do Bong Soon înainte de a semna ceva.

  După ce a apărut ştirea conform căreia cântăreţul şi actorul de 25 de ani a început să se gândească la noua lui agenţie, actuala agenţie, Star Empire a decis să ofere mai multe detalii despre următorul pas pe care artistul îl va face în cariera sa. O sursă de la UAA (United Artists Agency) a admis că încă nu a fost stabilită o relaţie profesională cu fostul membru ZE:A, în timp ce Star Empire a declarat că Hyung Sik va semna cu o nouă companie imediat ce va fi eliberat de îndatoririle sale profesionale.

  "A avut întâlniri cu UAA, dar următorul pas al lui Park Hyung Sik nu a fost confirmat. Deocamdată are un orar încărcat din cauza filmărilor pentru dramă. Va lua o decizie după ce se vor termina filmările", a declarat o sursă din Star Empire.

  Park Hyung Sik îl interpretează pe adorabilul şef al companiei Ainsoft în drama Strong Woman Do Bong Soon. După ce a descoperit identitatea hărţuitorului său, atenţia lui se îndreaptă către lucruri mult mai importante. Şi cucerirea inimii lui Bong Soon este în capul listei! Dacă vreţi să aveţi parte de mai mult timp cu Hyung Sik săptămâna aceasta, să vă uitaţi din nou la fostele sale drame Heirs (Moştenitorii) şi Nine: Nine Time Travels (n. tr. Nouă: Nouă Călătorii în spaţiu). Asta s-ar putea să vă ajute să aşteptaţi să vină weekend-ul.

  Se pare că ar dori să meargă la UAA, dar dacă aţi avea posibilitatea de a alege o agenţie pentru el, voi ce aţi alege şi de ce?

  Sursa: DramaFever
  Trad. ro.: WitchMedusa.Empiro


   Acum este: Mier Dec 12, 2018 6:44 am