Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday, Sunday Children of Empire


  [News] Minwoo va fi recrutat la 15 septembrie

  Distribuiţi
  avatar
  WitchMedusa WildCat
  ♔ Members
  ♔ Members

  Mesaje : 234
  Varsta : 26
  Localizare : Ploiesti
  Data de inscriere : 17/09/2013
  Stare de spirit : Hocus pocus!

  [News] Minwoo va fi recrutat la 15 septembrie

  Mesaj  WitchMedusa WildCat la data de Lun Iul 03, 2017 5:10 am

  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

  Membrul trupei ZE:A, Minwoo va fi recrutat pentru serviciul militar obligatoriu.

  Agenţia lui Minwoo, Star Empire Entertainment a făcut o declaraţie oficială la 26 august spunând că Minwoo va fi recrutat la 15 septembrie. Minwoo a postat un bileţel scris pentru fanii grupului, numiţi ZE:A's.

  Scrisoarea:

  "Către toţi ZE:A's...

  Bună, sunt Minwoo din trupa ZE:A. Cu siguranţă ZE:A's au fost surprinşi, dar ştirea a fost deja anunţată. După ce m-am îngrijorat şi m-am gândit mult, am luat o decizie dificilă şi mă voi duce în armată la 15 septembrie.

  Timpul trece repede, nu-i aşa? Am primit atât de multă iubire încât am lucrat non-stop în ultimii şase ani fără odihnă. Când mă uit în urmă, au fost multe griji şi au avut loc evenimente fericite, am făcut de asemenea şi amintiri pline de bucurie şi le-am împărtăşit cu trupa ZE:A şi cu toţi fanii noştri. Dar acum a venit ziua când trebuie să mă duc în armată.

  Sper că vă voi revedea când mă voi întoarce pe scenă cu melodii superbe, atunci când voi veni din armată, şi simt că va fi o perioadă atât scurtă cât şi o perioadă lungă. Îmi cer scuze că nu vă pot întâlni pe fiecare în parte, toţi ZE:A's pentru a vă spune zâmbind: "Mă voi întoarce". Precum amintirile noastre împreună ca trupa ZE:A, vreau să am în continuare pentru a crea amintiri şi mai frumoase şi să arăt o mai bună versiune a mea în viitor.

  Le mulţumesc din suflet tuturor celor care au crezut în mine şi m-au susţinut şi care au iubit şi trupa ZE:A de asemenea. Şi în cele din urmă, pentru că nu am putut să mă ridic la înălţimea aşteptărilor fanilor ZE:A's, voi fi mereu trist şi recunoscător. În viitor, locul meu va fi vacant pentru puţină vreme, dar vă rog să continuaţi să-i susţineţi pe ceilalţi membri ZE:A. Vă mulţumesc că m-aţi făcut fericit.

  ZE:A's, voi reveni."

  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

  Sursa: Soompi
  Trad. ro.: WitchMedusa.Empiro


   Acum este: Mier Dec 12, 2018 7:21 am