Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday, Sunday Children of Empire


  [News] Kwanghee vorbeşte despre prietenia sa cu G-Dragon şi spune povestea despre cadoul său de neuitat la emisiunea "Radio Star"

  Distribuiţi
  WitchMedusa WildCat
  WitchMedusa WildCat
  ♔ Members
  ♔ Members

  Mesaje : 234
  Varsta : 26
  Localizare : Ploiesti
  Data de inscriere : 17/09/2013
  Stare de spirit : Hocus pocus!

  [News] Kwanghee vorbeşte despre prietenia sa cu G-Dragon şi spune povestea despre cadoul său de neuitat la emisiunea "Radio Star"

  Mesaj  WitchMedusa WildCat la data de Dum Iul 02, 2017 6:05 am

  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

  Când Kwanghee a apărut ca invitat al emisiunii "Radio Star" la 22 martie, el a povestit despre un favor pe care i l-a făcut G-Dragon şi care l-a impresionat mult!

  Kwanghee s-a împrietenit cu G-Dragon şi Taeyang din trupa BigBang când toţi trei au format o trupă pentru a participa în festivalul "Infinite Challenge" 2015. În ultimul episod al emisiunii "Radio Star", gazda Kim Gura a menţionat că a auzit că Kwanghee a fost favorizat imens pentru că este prieten cu G-Dragon.

  "Nu vorbim prea des, doar vorbim din când în când", a admis Kwanghee. Apoi a început să povestească cum se duce frecvent pe Insula Jeju, dar gazdele l-au întrerupt pentru a explica că Kwanghee se duce de unul singur şi nu cu G-Dragon.

  "E adevărat" a admis Kwanghee. "Nu putem nici măcar să mâncăm împreună". Kim Gura l-a întrebat atunci de ce s-a mai împrietenit cu G-Dragon dacă artistul este atât de ocupat şi Kwanghee a răspuns: "Nu ştiam de acest detaliu când am devenit prieten cu el!"

  Kwanghee a continuat entuziasmat să spună despre povestea călătoriei lui pe Insula Jeju, unde a dorit să viziteze cafeneaua al cărei patron este G-Dragon. "L-am contactat pe G-Dragon şi i-am spus că urma să mă duc la cafeneaua sa de pe Insula Jeju, şi i-am cerut să-mi ofere o masă gratis", a explicat Kwanghee, lucru care i-a făcut pe gazdele emisiunii şi pe invitaţi să râdă în hohote.

  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

  Kwanghee a continuat povestea spunând că G-Dragon a fost de acord şi când Kwanghee a ajuns la cafenea, a fost dus într-o încăpere cu o privelişte frumoasă. "După aceea intenţionam să merg acasă, dar mi-au spus să mă urc într-o maşină", a explicat el. "După aceea am fost dus într-un tur al restaurantelor cu cea mai bună mâncare! Nici nu a trebuit să plătesc, şi erau locuri foarte scumpe!"

  Gazda Yoon Jong Shin a râs şi a explicat publicului: "Totuşi G-Dragon nu a venit". Kwanghee a afirmat spusele lui şi a spus că era singur, dar a adăugat că a auzit că este singurul căruia G-Dragon i-a făcut o asemenea favoare. Gazdele au glumit spunând că G-Dragon a încercat să-l hrănească pe Kwanghee atât de mult încât să nu mai vină înapoi.

  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

  Sursa: Soompi
  Trad. ro.: WitchMedusa.Empiro


   Acum este: Mier Ian 23, 2019 1:02 pm