Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday, Sunday Children of Empire


  [News] Kwanghee realizează o descriere interesantă a wrestlingului şi umple platoul de filmare al emisiunii „Infinite Challenge” cu râsete

  Distribuiţi
  avatar
  WitchMedusa WildCat
  ♔ Members
  ♔ Members

  Mesaje : 234
  Varsta : 26
  Localizare : Ploiesti
  Data de inscriere : 17/09/2013
  Stare de spirit : Hocus pocus!

  [News] Kwanghee realizează o descriere interesantă a wrestlingului şi umple platoul de filmare al emisiunii „Infinite Challenge” cu râsete

  Mesaj  WitchMedusa WildCat la data de Sam Feb 11, 2017 6:41 am  Kwanghee i-a făcut pe toţi să râdă de desenul lui care reprezenta wrestlingul.

  La 11 iunie, episodul difuzat de „Infinite Challenge” a inclus artişti de webtoons care au devenit parteneri cu un membru al echipei „Infinite Challenge”. Echipele au jucat un joc numit „Pictionary”, în care membrii „Infinite Challenge” din fiecare echipă primeau un cuvânt şi ei trebuiau să deseneze ceva care să reprezinte acel cuvânt, iar artiştii de webtoons trebuiau să ghicească cuvântul.

  Kwanghee a primit un cuvânt din categoria: Sporturi şi unul dintre cuvintele pe care le-a primit a fost „wrestling”, iar el a desenat precum se vede în poza de mai jos. Tenta sexuală care o avea desenul i-a făcut pe toţi spectatorii, pe membrii echipei „Infinite Challenge”, artiştii de webtoons şi întreaga echipă de producţie să râdă – atât de mult încât nu au putut continua jocul timp de câteva secunde!

  Puteţi vedea şi un mic videoclip mai sus!

  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

  Sursa: Allkpop
  Trad. ro.: WitchMedusa.Empiro


   Acum este: Mier Dec 12, 2018 7:14 am