Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday, Sunday Children of Empire


  [News] Interviu „Suntem un grup care se descurcă binişor cu conceptul sexy, ce credeţi?"

  Distribuiţi
  WitchMedusa WildCat
  WitchMedusa WildCat
  ♔ Members
  ♔ Members

  Mesaje : 234
  Varsta : 26
  Localizare : Ploiesti
  Data de inscriere : 17/09/2013
  Stare de spirit : Hocus pocus!

  [News] Interviu „Suntem un grup care se descurcă binişor cu conceptul sexy, ce credeţi?"

  Mesaj  WitchMedusa WildCat la data de Mar Feb 07, 2017 10:53 pm

  Un nou grup a apărut pe scena muzicală. Kyungri (Nine Muses) – 24 de ani, Park Kyungri, Kevin (ZE:A) – 26 de ani şi debutanta Sojin – 23 de ani, Cho Sojin s-au alăturat pentru a forma trupa NASTY NASTY.

  [Nu au fost traduse: explicaţia numelui trupei şi conceptul proiectului, care au fost deja explicate anterior în alte comunicate de presă.]

  „Knock” a fost original cântecul solo al lui Kevin. De-a lungul promovărilor trupei ZE:A, fanii şi-au exprimat dorinţa de a-l vedea pe Kevin având activităţi solo.

  „După ce am primit melodia, au avut loc multe întâlniri şi am ajuns la concluzia că un grup mixt va fi mult mai bine privit. Deoarece mereu promovez cu ceilalţi 9 băieţi, acum mă simt mai relaxat.”, a râs Kevin.

  Când Star Empire a declarat pentru prima dată că vor forma un grup mixt care să promoveze un concept sexy, iniţial s-a simţit o anumită presiune.

  Membrii au dezvăluit: „Şi noi ne-am îngrijorat.”

  Kevin: „Bineînţeles că mi-a fost frică să arăt publicului o atitudine diferită faţă de ce am făcut anterior. Dar, am devenit mai încrezător în concept. Alţi cântăreţi s-au descurcat bine când au lansat proiecte cu un concept sexy, aşa că îngrijorarea mea este inutilă, nu-i aşa? Vrem să pregătim un spectacol care să ilustreze talentul nostru, dar avem de gând să revelăm şi o atitudine sexy. Scopul nostru a fost să utilizăm un „sexy provocativ”, care să nu necesite dezbrăcarea.”

  Kyungri: „Când imaginile teaser-ului au fost dezvăluite, în afară de Kevin care a fost dezbrăcat de la talie în sus, membrele nu au arătat în mod special prea multă piele. Am purtat tricouri şi haine dintr-o singură bucată. Deşi nu am arătat prea multe, tot am reuşit să realizăm o atmosferă sexy. De asemenea, având în vedere că a fost primul proiect pentru Star Empire al unui grup mixt, cel care s-a ocupat de noi, ne-a sugerat să ne bucurăm de această experienţă. Din această cauză cred că ne-am dat silinţa şi mai mult pentru a arăta ceea ce putem face.”

  Ce doreşte trupa NASTY NASTY să realizeze prin promovarea melodiei „Knock”?

  Kevin: „Sperăm să auzim lucruri de genul: „Oh, nu m-am aşteptat la asta! Kevin, Kyungri şi Sojin s-au descurcat bine!,”. Deşi imaginea este importantă, dorim mai mult să fim recunoscuţi pentru calităţile noastre vocale.”

  Kyungri: „Deşi sunt încrezătoare în vocea mea, nu m-am putut descurca îndeajuns de bine în melodiile trupei Nine Muses ca să fiu mulţumită. Ar fi bine dacă mulţi oameni ne vor cunoaşte prin melodia „Knock”.

  Sojin: „Deşi sunt o debutantă, nu vreau să fiu privită astfel; vreau ca vocea mea să fie de asemenea auzită.”

  Cei trei membri şi-au exprimat dorinţa de a avea succes cu acest proiect. Nine Muses şi ZE:A nu au reuşit până acum să ia locul întâi în cadrul unui program de muzică, şi de aceea doresc să aibă succes cu acest proiect.

  Kevin & Kyungri: „Dacă totul este bine, nimic nu ar fi mai frumos decât să iei primul loc, nu-i aşa? Sincer, pentru că nu am reuşit să-l luăm până acum, sperăm să ne plasăm bine în clasament. Însă, dincolo de ceea ce dorim să reuşim individual, dorim să arătăm o imagine bună şi să reuşim să facem publicul să fie interesat de grupurile noastre. Având această dorinţă de a lua locul întâi în sufletele noastre, ne vom da silinţa 100%.”

  „Vrem să devenim un grup model pentru ceilalţi cântăreţi şi le vom lăsa o impresie bună ca artişti. Sperăm ca impresii de genul: „Copii care s-au descurcat” şi „NASTY NASTY cântă bine” să vină în minte publicului care va auzi numele nostru. Deşi fanii au fost şocaţi când au văzut teaser-ul nostru, sperăm că ne vor urmări cu bunăvoinţă. (râd) Un grup ca al nostru, care poartă haine sexy este neobişnuit.”  

  Sursa: Tumblr
  Trad. ro.: WitchMedusa.Empiro


   Acum este: Mier Ian 23, 2019 12:45 pm