Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday, Sunday Children of Empire


  [News] Interviu ZE:A pentru Trendy Magazine

  Distribuiţi
  avatar
  WitchMedusa WildCat
  ♔ Members
  ♔ Members

  Mesaje : 234
  Varsta : 26
  Localizare : Ploiesti
  Data de inscriere : 17/09/2013
  Stare de spirit : Hocus pocus!

  [News] Interviu ZE:A pentru Trendy Magazine

  Mesaj  WitchMedusa WildCat la data de Sam Feb 04, 2017 10:32 pm

  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

  Întrebare: Membrii trupei ZE:A se cunosc foarte bine, ce părere aveţi despre restul membrilor ca iubiţi?

  Kevin: Siwan este o persoană atentă la detalii, de aceea cred că va fi un iubit care va pregăti surprize şi va observa sentimentele partenerei sale de-a lungul timpului. Va fi un iubit grijuliu.

  Siwan: Cred că Dongjun va pretinde că este cool în faţa persoanei pe care o iubeşte, îi va spune că o iubeşte foarte curând şi apoi o va lăsa să fie surprinsă de declaraţie. Cred că lui Dongjun îi place să facă surprize.

  Dongjun: Trebuie să recunosc faptul că îl cunosc pe Junyoung foarte bine. Dacă eşti iubita lui nu trebuie să fii prea bună deoarece lui Junyoung îi place să pretindă că este cool. Deşi toată lumea consideră că Junyoung are nevoie de o iubită care să ştie să gătească şi care să-l aştepte, este genul de băiat care va avea grijă de ea, într-atât încât ar găti pentru ea şi ar trata-o chiar mai bine decât ne tratează el.

  Junyoung: La prima vedere, Heechul pare cool, dar de fapt este aegyo, ca un copil.

  Heechul: Deşi Kwanghee este zgomotos/agitat, el de obicei foloseşte acea abilitate numai pentru a crea un efect. Este un comediant, de aceea îi este frică de o atmosferă stânjenitoare. În orice caz, odată ce întâlneşte o fată pe care o place, va fi un gentleman, diferit de cum este el de obicei.

  Kwanghee: Minwoo este un băiat plin de năzbâtii. Îi place să-i facă glumiţe iubitei şi când o va supăra, îşi va cere scuze într-un fel adorabil.

  Minwoo: Hyungsik este un iubit romantic. Îi va cânta multe balade de iubire.

  Ceilalţi membri: Dacă Hyungsik va avea o iubită, singurul lor loc de întâlnire va fi la karaoke.

  Hyungsik: Taehun este cineva care se gândeşte la cei din jur, este cineva care se va sacrifica pentru ceilalţi şi va deveni îngerul păzitor al iubitei sale.

  Taehun: Kevin o va iubi cu o dragoste de frate. Kevin este matur, un iubit pe care te poţi sprijini şi care are mult aegyo.

  Sursa: Tumblr
  Trad. ro.: WitchMedusa.Empiro


   Acum este: Mier Dec 12, 2018 6:28 am