Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday, Sunday Children of Empire


  [News] Kwanghee declară: “Ȋncă vorbesc cu G-Dragon şi Taeyang…Nu mă pot opri.”

  Distribuiţi
  WitchMedusa WildCat
  WitchMedusa WildCat
  ♔ Members
  ♔ Members

  Mesaje : 234
  Varsta : 26
  Localizare : Ploiesti
  Data de inscriere : 17/09/2013
  Stare de spirit : Hocus pocus!

  [News] Kwanghee declară: “Ȋncă vorbesc cu G-Dragon şi Taeyang…Nu mă pot opri.”

  Mesaj  WitchMedusa WildCat la data de Joi Iul 28, 2016 7:21 pm

  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

  Kwanghee, cântăreţul din ZE:A a discutat despre popularitatea ridicată de care s-a bucurat în timpul spectacolului său de la Festivalul de Muzică Yeongdong Expressway organizat de show-ul de televiziune MBC: “The Infinite Challenge”.
  Ȋntr-un interviu recent, Kwanghee a menţionat cântecul echipei Hwangtaeji “Oh My God” pentru care a cântat alături de G-Dragon şi Taeyang de la BIGBANG. El a declarat: “M-am simţit foarte bine realizând acest cântec. Am putut încerca un nou gen musical care nu a mai fost făcut până acum de trupa ZE:A. A fost o experienţă bună şi a mai fost, de asemenea o bună ocazie pentru a exersa mai mult. Totodată, am demonstrat încă o dată faptul că sunt un cântăreţ.” A continuat: “Am fost un mare fan al lui Jiyoung şi Youngbae şi apoi am primit oportunitatea incredibilă de a fi prieten cu ei.”

  La întrebarea: “Mai păstrezi legătura cu ei?”, Kwanghee a răspuns: “Da. Nu mă pot opri. Mă voi întâlni cu ei curând.”

  Kwanghee şi-a consolidat poziţia în cadrul festivalului musical al show-ului “The Infinite Challenge”, după ce li s-a alăturat celorlalţi membri. Poate până acum, a reuşit să se simtă comfortabil ca membru al acestui show. Totuşi, Kwanghee a negat acest lucru: “Ȋncă mă simt împovărat. Nu am participat în prea multe episoade. Nu am făcut decât episoadele: Clasic, Express Delivery şi cu Festivalul de Muzică. Mă emoţionez în fiecare zi.”
  Ȋn timp ce Kwanghee îşi sporeşte reputaţia ca unul dintre cei mai buni din domeniul divertismentului de pe micul ecran după ce s-a alăturat echipei “The Infinite Challenge”, el mai participă şi în cadrul emisiunilor: “Vitamin” (KBS 2TV), “The Best Secret of Cooks” (EBS TV), “Beauty Bible 2015” (KBS W TV), etc.
  S-ar putea ca el să fie ambiţionat de programul care atrage cea mai mare atenţie si este cel mai popular. “Consider că loialitatea este cea mai importantă calitate. Le mulţumesc oamenilor care mi-a zis că sunt ‘haios’ după ce m-am alăturat echipei de la “The Infinite Challenge”. Aşa am ajuns să lucrez din greu şi pentru celelalte show-uri. Totuşi, simt de asemenea şi o mare responsabilitate. Sunt îngrijorat că oamenii ar putea gândi că nu lucrez destul de mult pentru celelalte programe dacă nu arăt ceea ce am arătat în “The Infinite Challenge” şi în celelalte show-uri.”

  Kwanghee nu s-a sfiit să vorbească şi despre vreamea când intrase într-o criză a carierei sale de divertisment. El a declarat: “Tendinţa show-urilor TV se schimbă în mod constant. Când nu apar în ‘show-uri la modă’ oamenii spun că popularitatea mea s-a sfârşit. Nu a fost o criză în adevăratul sens al cuvântului, dar am trecut prin vremuri grele. A trebuit să-mi menţin imaginea de idol energic şi vesel, dar era greu să tolerez comparaţiile pe care oamenii le făceau între mine şi ceilalţi membri ZE:A.”
  A adăugat: “Mă simt diferit când cânt şi când realizez un program ca om de divertisment. Cred că pot descoperi în ce postură sunt mai bun, făcându-le pe amândouă în acelaşi timp. Mi-am început cariera ca un cântăreţ, dar simt că mă distrez când lucrez ca MC şi om de divertisment. Mă simt viu când sunt MC. Şi în plus, adun mai multă energie când lucrez cu membrii ZE:A, cu cei care şi-au început cariera în acelaşi timp ca şi mine.”
  Chiar daca sunt destule personae care să îi compare pe membrii ZE:A, în grup nu există tensiuni deoarece Kwanghee a declarat că a fost susţinut de colegii lui pe toată durata festivalului de muzică ‘Infinity Challenge’. Kwanghee şi-a exprimat recunoştinţa faţă de sprijinul oferit de membrii ZE:A în timpul Festivalului de Muzică de la “The Infinite Challenge”, spunând: “Membrilor ZE:A le-a plăcut festivalul de muzică. Chiar am discutat despre faptul că ne-ar plăcea să creăm acel tip de muzică. Dar fiecare din cei nouă membri au un simţ diferit. Acest simţ vine din toţi acei ani pe care i-am petrecut împreună. Avem un simţ diferit.”
  Ȋntre timp, celălalt show al lui Kwanghee “Beauty Bible 2015” va începe în a doua parte a acestui an pe data de 15 ale lunii acesteia. Kwanghee este gazda acestui show alături de fotomodelul Kang Seung-Hyun şi membra grupului de fete Secret: Jeon Hyo-Seong. Kwanghee a fost recunoscut pentru găzduirea show-ului “Beauty Bible 2015” în prima jumătate a acestui an, datorită etalării cunoştinţelor lui despre frumuseţe în maniera sa energică şi vorbăreaţă, reuşind să creeze haz şi transferul de cunoaştere în acelaşi timp.

  Este uimitor faptul că Kwanghee îşi expune talentul atât în lumea cântatului, cât şi în lumea divertismentului!

  Sursa: YG United, Allkpop
  Trad. ro.: WitchMedusa.Empiro   Acum este: Mier Ian 23, 2019 1:15 pm