Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday, Sunday Children of Empire


  [News] Kwanghee va părăsi emisiunea “In Bed With the Boss”

  Distribuiţi
  avatar
  WitchMedusa WildCat
  ♔ Members
  ♔ Members

  Mesaje : 234
  Varsta : 26
  Localizare : Ploiesti
  Data de inscriere : 17/09/2013
  Stare de spirit : Hocus pocus!

  [News] Kwanghee va părăsi emisiunea “In Bed With the Boss”

  Mesaj  WitchMedusa WildCat la data de Mar Dec 30, 2014 11:06 pm

  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

  Kwanghee va renunţa la poziţia sa de MC din emisiunea de pe JTBC “In Bed With the Boss”. La 14 august, unul dintre reprezentanţii emisiunii a declarat că după multe dezbateri au ajuns la decizia ca Kwanghee să părăsească emisiunea deoarece nu au putut ajunge la o înţelegere privind programul de înregistrare. Echipa de producţie de la “In Bed With the Boss” a dezvăluit pentru Osen: “Programul de înregistrare stabilit interfera cu alt angajament al artistului, aşa că discuţia privind plecarea lui a fost inevitabilă. Nu s-a decis încă dacă producătorii vor căuta un înlocuitor”.
  Emisiune prezentată de Kwanghee, Kim GooRa şi rapperul Defconn, “In Bed With the Boss” este un program în care MC-ii şi marii lideri pleacă într-o călătorie de afaceri de două zile şi o noapte. De-a lungul deplasării, invitatul povesteşte despre viaţa şi succesul său. Primul episod a fost difuzat la 26 iunie şi l-a avut ca invitat pe primarul oraşului Seoul, Park Won Soon. Cel de-al doilea lider care a împărtăşit din experienţa sa a fost creatorul personajului de desene animate Pororo: Choi Jong Il. Al treilea lider care va apărea în episodul difuzat la 16 august este cântăreţul şi preşedintele YMC Entertainment, Tae Jin Ah. În acest episod va apărea Jang Sung Kyu (prezentator JTBC) ca MC temporar.
  Fanii îl pot vedea pe Kwanghee în: “Olive Show 2014” de pe Olive TV, “Inkigayo” de pe SBS şi “Love Pawn Shop” de pe E Channel. Kwanghee se gândeşte să se alăture şi echipei “Fashion King Korea 2” de pe SBS care va fi difuzată începând cu 16 august.

  În alte ştiri: Kwanghee crede ca Sunggyu (Infinite) este o vulpe din Desertul Tibet?

  Sursa: Soompi
  Trad.ro: WitchMedusa.Empiro


   Acum este: Mier Dec 12, 2018 6:27 am