Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday, Sunday Children of Empire


  [News-HyungsikSpecial-21] Este Heechul gelos pe prietenia lui Hyungsik cu Ryeowook?

  Distribuiţi
  avatar
  WitchMedusa WildCat
  ♔ Members
  ♔ Members

  Mesaje : 234
  Varsta : 26
  Localizare : Ploiesti
  Data de inscriere : 17/09/2013
  Stare de spirit : Hocus pocus!

  [News-HyungsikSpecial-21] Este Heechul gelos pe prietenia lui Hyungsik cu Ryeowook?

  Mesaj  WitchMedusa WildCat la data de Lun Noi 17, 2014 4:40 am

  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

  În ultima vreme starurile k-pop ne demonstrează prieteniile lor strânse cu alţi artişti. Acestă este cazul şi lui Ryeowook (Super Junior) şi Hyungsik (ZE:A), a căror prietenie creşte pe zi ce trece. Ca dovadă, Ryeowook a făcut o groază de poze cu Heechul, Donghae şi Hyungsik.
  Cât timp Ryeowook aştepta sosirea lui Hyungsik la apartamentul celor de la Super Junior, Heechul a postat pe Twitter: “Ryeowook ah, te-ai dus să te întâlneşti cu Hyungsik? Spune-i să vină să se joace şi cu Heechulie aici în apartament.”
  Ryeowook: “Hyung, sunt în camera de lângă camera ta.”
  Heechul: “De fapt l-am întrebat pe Donghae: haha, ya, dar faptul că hyung (eu) s-a interesat unde eşti, e important, nu?”.
  Ultima postare a provocat hazul fanilor care au detectat o uşoară notă de gelozie. Atunci, Ryeowook l-a întrebat: “Hyung, unde te-ai dus?? Doream să-ţi zic că Hyungsik vine să te vadă haha, atunci m-am trezit TT Nu am putut să dorm~sigh”.
  Câteva minute mai târziu, Heechul şi Ryeowook au postat două poze pe care le-au făcut simultan. În poza postată de Ryeowook, Heechul-abia îmbăiat-se piteşte de aparatul foto şi îi face o poză lui Ryeowook. Ryeowook a comentat la poză: “Un Heenim exhibiţionist care a ieşit imediat după ce a făcut o baie haha Îmi voi da iubirea numai lui Hyungsik Hyungsik Hyungsik Hyungsik Hyungsik mai mult decât tu îi dai lui Hongki”, această ultimă postare făcându-l pe Heechul gelos.
  La poza postata de Heechul era ataşat şi mesajul: “Ryeowook care mereu vorbeşte numai de Hyungsik, mâncând pepene.”

  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

  După conversaţia amuzantă a celor doi, a apărut în sfârşit şi Hyungsik. Ryeowook a scris: “A intrat în cameră!!!! Park Hyungsik cel şocat de prezenţa lui Heebumie hahaha ce tip drăguţ (voi posta) o poză doveditoare mai târziu ^^” şi aşa a şi făcut. Toţi trei au petrecut întreaga noapte jucând jocuri video de fotbal şi mâncând ramyun.

  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

  Câteva zile după vizita lui Hyungsik, el i-a tot postat mesaje pe Twitter lui Ryeowook şi l-a felicitat pentru muzicalul lui: “Astăzi este ziua în care are loc muzicalul lui Hyungsik-nim. Haideţi! Haideţi cu toţii, veniţi unde sunt eu! Ah ah! L-am văzut pe Ryeowook hyung repetând! Cum era de aşteptat, este tare! Cântă atât de bine, cel mai tare! Voi deveni şi eu cel mai bun! Haha Hoot! În orice caz, acum mă pregătesc pentru spectacol~~^_^”.
  Heechul i-a trimis un mesaj haios lui Ryeowook: “Ryeowook~ah să faci bine în muzicalul de astăzi!! cu Hyungsikie al tău haha, hyung a vrut să vină şi el, dar trebuie să mă duc la radio aşa că vin data care vine Go Go!” la care fanii nu s-au putut abţine şi l-au întrebat dacă este încă gelos pe Hyungsik sau este doar haios.
  În cele din urmă, Ryeowook a postat o poză în care era un buchet de flori primit de la Hyungsik: “Astăzi am primit un buchet de flori de la un junior pentru prima dată~ Buchetul de flori al lui Hyungsik Hahaha Ştrengar frumos ce eşti~~Hyung a cântat bine datorită sprijinului tău^^ Să nu-ţi schimbi inima bună, hwaiting pentru totdeauna^^ Îţi mulţumesc pentru buchet, Hyungsik ah.”

  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

  Ne place să-i vedem pe staruri că au prietenii trainice şi că le şi împărtăşesc cu fanii lor. Bravo lui Hyungsik şi Ryeowook!

  Sursa: Soompi
  Trad. ro.: WitchMedusa.Empiro


   Acum este: Mier Dec 12, 2018 6:34 am