Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday, Sunday Children of Empire


  [News-HyungsikSpecial-12] Kahi reacţionează la comentariul lui Park Hyungsik privind sărutul lor de pe scena muzicalului “Bonnie and Clyde”

  Distribuiţi
  WitchMedusa WildCat
  WitchMedusa WildCat
  ♔ Members
  ♔ Members

  Mesaje : 234
  Varsta : 26
  Localizare : Ploiesti
  Data de inscriere : 17/09/2013
  Stare de spirit : Hocus pocus!

  [News-HyungsikSpecial-12] Kahi reacţionează la comentariul lui Park Hyungsik privind sărutul lor de pe scena muzicalului “Bonnie and Clyde”

  Mesaj  WitchMedusa WildCat la data de Dum Noi 16, 2014 9:48 pm

  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

  Într-un interviu anterior, Park Hyungsik a declarat că nu a simţit nimic când a sărutat-o pe Kahi pentru muzicalul “Bonnie and Clyde”. Deşi i-a luat aproape câteva luni ca să răspundă la acest comentariu, Kahi a reuşit să declare poziţia ei în cadrul unui interviu pentru “Section TV Entertainment Relay” (MBC) care a fost difuzat la 26 octombrie. În acest episod, emisiunea i-a intervievat pe cei din muzicalul “All Shook Up” cât timp aceştia pozau pentru poster. Aici au reuşit să afle răspunsul lui Kahi: “Cum era de aşteptat, atitudinea noastră este aceeaşi.”, reuşind să-l facă pe reporter să zâmbească. În timpul interviului lui Park Hyungsik, acesta a declarat că nu a simţit nimic când a sărutat-o pe Kahi: “Nu mă gândeam la sărut sau altceva în timpul performanţei, eram ocupat să surprind sentimentele personajului meu, nu să le descopăr pe ale mele. Nu m-am gândit la nimic altceva. Mi-am dat silinţa pentru a face o scenă bună.”

  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

  Kahi a comentat: “Nici eu nu am simţit nimic. Ce ar fi trebuit să simt? Nu mă simt ciudat pentru că nu am simţit nimic”, spunând că îl înţelege în totalitate pe partenerul ei de scenă. Kim Dongjun i-a luat apărarea lui Hyungsik şi a explicat ceea ce el a vrut să zică de fapt: “Când am auzit de colaborarea lui cu Kahi noona şi ştiind că este foarte atractivă, l-am întrebat ce a simţit când a lucrat cu ea. El mi-a răspuns: .” Între timp, Kahi va apărea în muzicalul “All Shook Up” alături de: Son Ho Young (g.o.d.), Dongjun (ZE:A), Sandeul (B1A4) şi actriţa Kim Ye Won. Ei sunt pur şi simplu profesionişti!

  Sursa: Soompi
  Trad.ro: WitchMedusa.Empiro


   Acum este: Mier Ian 23, 2019 1:24 pm