Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday, Sunday Children of Empire


  [News-HyungsikSpecial-5] Hyungsik (ZE:A), Taemin (SHINee), Jung Joon Young şi alţii nominalizaţi pentru premiul debutantului la “Premiile MBC pentru Divertisment”

  Distribuiţi
  WitchMedusa WildCat
  WitchMedusa WildCat
  ♔ Members
  ♔ Members

  Mesaje : 234
  Varsta : 26
  Localizare : Ploiesti
  Data de inscriere : 17/09/2013
  Stare de spirit : Hocus pocus!

  [News-HyungsikSpecial-5] Hyungsik (ZE:A), Taemin (SHINee), Jung Joon Young şi alţii nominalizaţi pentru premiul debutantului la “Premiile MBC pentru Divertisment”

  Mesaj  WitchMedusa WildCat la data de Dum Noi 16, 2014 5:56 pm

  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

  Sam Hammington, Hyungsik (ZE:A), Jung Joon Young, Taemin (SHINee) şi pianistul Yoon Han au fost nominalizaţi la “Cel mai bun debutant”, categorie a “Premiilor MBC pentru Divertisment”-2013. Un reprezentant MBC a declarat la 11 decembrie că Sam Hammington şi Hyungsik de la “Real Men”, Taemin, Jung Joon Young şi Yoon Han-căsătoriţii de probă în “We Got Married 3” sunt nominalizaţi la premiul din acest an al categoriei “Cel mai bun debutant”.
  Toţi cei nominalizaţi au atras atenţia fanilor şi au primit dragostea publicului datorită imaginii lor haioase, dar drăguţe. Datorită activităţii lui Sam Hammington şi a lui Hyungsik “Real Men” a devenit una dintre cele mai importante emisiuni şi a reprezentat rampa de lansare a lui Sam Hammington. Taemin, Jung Joon Young şi Yoon Han se bucură de viaţa matrimonială în “We Got Married 3”, iar chimia dintre aceştia şi soţiile lor a atras atenţia multora, făcând acest sezon unul de succes.
  Este dificil de ghicit care dintre aceşti idoli promiţători va primi premiul, aşa că vizionaţi “Premiile MBC pentru Divertisment” 2013 la 29 decembrie pentru a afla care este câştigătorul!

  Sursa: Soompi
  Trad.ro.:WitchMedusa.Empiro


   Acum este: Mier Ian 23, 2019 1:02 pm