Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday, Sunday Children of Empire


  [News] Junyoung/ Lee Hoo (ZE:A) roaga reprezentantii media sa publice povestea lui despre CEO

  Distribuiţi
  avatar
  WitchMedusa WildCat
  ♔ Members
  ♔ Members

  Mesaje : 234
  Varsta : 26
  Localizare : Ploiesti
  Data de inscriere : 17/09/2013
  Stare de spirit : Hocus pocus!

  [News] Junyoung/ Lee Hoo (ZE:A) roaga reprezentantii media sa publice povestea lui despre CEO

  Mesaj  WitchMedusa WildCat la data de Dum Sept 21, 2014 6:52 pm

  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
  Astazi, liderul ZE:A-Junyoung, care acum e cunoscut sub numele de Lee Hoo a postat un mesaj pe Twitter in care il ameninta pe CEO-ul de la Star Empire. De la primul lui mesaj se pare ca artistul a sters toate postarile si a adaugat doua mesaje. Din ce a declarat liderul ZE:A putem deduce ca se refera la delapidari. Puteti citi noile lui postari mai jos:
  "Sunt dezamagit de reprezentantii media. Va rog sa nu ma stergeti din cele mai recente cautari sau de pe lista subiectelor cel mai des vizionate. Continuati sa scrieti pentru lumea intreaga si pentru cetatenii Coreei de Sud despre mesajele lui Moon Junyoung de la ZE:A care doreste sa dezvaluie adevarul despre coruptia de la Star Empire si adevarul despre Shin Joo Hak. Daca aveti un copil ca mine, va rog sa postati mesajele mele. Nu trebuie sa mai existe victime...daca veti continua sa ma opriti voi posta primele dovezi de coruptie."
  "Va rog...Daca oameni influenti sau alte companii vor incerca sa-i protejeze pe conducatorii SE dupa tot ce s-a intamplat, voi posta dovezi si despre coruptia de la ei din companie. Va rog sa nu pricinuiti propria voastra cadere, asa cum o tara nu ar trebui sa intervina in razboiul altei tari. Dar daca considerati ca puteti sa-mi faceti fata, atunci cumparati-va nevinovatia. Aceasta este specialitatea voastra, nu-i asa? Aceasta este realitatea."
  Sursa: Koreaboo
  Trad.ro: WitchMedusa.Empiro


   Acum este: Mier Dec 12, 2018 6:16 am